Jordaan Uitmarkt
Image default
Woning en Tuin

Wat is het voordeel van een erkend verhuisbedrijf?

Verhuizen, we komen er minimaal een keer in ons leven voor te staan. Vaak gaat het verhuizen gepaard met de nodige stress. Het is daarom verstandig een erkend verhuisbedrijf Rotterdam in de arm te nemen. Met zekerheid dat dit u een hoop ‘rompslomp’ zal besparen.

Waarom een erkend verhuisbedrijf veel voordelen biedt

Woont u in de omgeving van Rotterdam en gaat u uw oude stekje verruilen voor uw nieuwe droomhuis? Laten we u dan snel vertellen wat de voordelen zijn van het inschakelen van een verhuisbedrijf.

Er komt ontzettend veel kijken bij een verhuizing. Of het nu om een particuliere of een zakelijke verhuizing gaat. De meest tijdrovende klus van een verhuizing is het inpakken van de inboedel, het sjouwen van de verhuisdozen, zorgen dat de inboedel (heel) op de nieuwe bestemming terecht komt en tot slot het uitpakken van deze dozen. Wanneer u een erkend verhuisbedrijf Rotterdam in de arm neemt, wordt u compleet ontlast. We nemen de tijd om met u om de tafel te gaan en spreken uw wensen door. Als deze wensen besproken zijn dan zetten we de kosten voor u op een rij en ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u met ons, als erkend verhuisbedrijf, in zee gaat.

Met verhuisbedrijf Rotterdam is uw inboedel verzekerd.

Heeft u er wel eens bij stil gestaan dat wanneer u zelf uw verhuizing regelt, u niet zomaar verzekerd bent voor eventuele schade aan uw inboedel? Waarschijnlijk niet. Natuurlijk is het mogelijk een verzekering af te sluiten om deze schade in te dekken. Maar waarom zou u nog meer papierwerk op uw hals halen als u zaken als deze probleemloos kunt oplossen door het inschakelen van een erkend verhuisbedrijf? Schakelt u een erkend verhuisbedrijf in, dan zijn we verantwoordelijk voor wat er met uw inboedel gebeurt. Daarom wordt er door ons een verhuisverzekering voor u afgesloten. U heeft hier verder geen omkijken naar.

Inboedel opslag? Verhuisbedrijf Rotterdam kan het regelen

Kunt u niet meteen uw nieuwe woning betrekken, omdat u bijvoorbeeld nog moet verbouwen? In veel gevallen kunt u bij een erkend verhuisbedrijf de opslag van uw inboedel regelen. Spullen die in de weg staan, of te groot zijn voor in de tijdelijk te betrekken woning, kunnen worden opgehaald door het erkend verhuisbedrijf Rotterdam. Is de nieuwe woning klaar? Geen probleem het erkend verhuisbedrijf zorgt dat uw inboedel zonder gedoe op de juiste dag in uw nieuwe woning wordt geplaatst.

Wat is er allemaal mogelijk?

Vroeger gingen verhuisbedrijven anders te werk. Men moest zelf zorg dragen voor verhuisdozen en de complete inboedel moest ingepakt zijn. De verhuizers haalde uw inboedel op en plaatste deze in het nieuwe huis zonder uit te pakken.

Tegenwoordig kunt u het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Het erkend verhuisbedrijf kan de dozen voor u regelen, uw spullen voor u inpakken en ook weer uitpakken. In veel gevallen is het zelfs mogelijk u te laten helpen met het demonteren en monteren van spullen. En wanneer gewenst zou ook het bezemschoon achterlaten van uw oude huis of pand een optie zijn.

https://jacdenhollander.nl/