Jordaan Uitmarkt
Image default
Woning en Tuin

Krassen voorkomen met stoelpoot bescherming

Houd jij ook iedere keer je adem in als je iemand met de stoel over je vloer ziet schuiven? Ben je bang voor nóg een kras op je mooie laminaat? Dat is hartstikke zonde en helemaal niet nodig. Er is van alles mogelijk om je vloer te beschermen tegen krassen dat het schuiven van een stoel kan veroorzaken. Met de juiste stoelpoot bescherming voorkom jij krassen op je mooie vloer!  

 

Stoelpoot bescherming voor iedere stoel

Er zijn tal van stoelpootbeschermers beschikbaar. Hierdoor past er op elke soort stoelpoot wel een beschermdop. Het is zeker de moeite waard om op zoek te gaan naar een goede beschermdop. Zelfs als je een unieke designer stoel hebt is er altijd wel iets te vinden dat past op de stoelpoot. Het kan even duren voor je de perfecte beschermdop hebt gevonden, maar als je het eenmaal aangeschaft hebt is het heel eenvoudig om aan te brengen. De meeste beschermdoppen beschikken over een plakstrip waarmee je de beschermdop tegen de onderkant van de stoel aan kunt plakken. Zo heb je langer plezier van een krasvrije vloer.

 

Sokken om je stoel

Als je van een beetje humor houdt, kun je er ook voor kiezen om speciale voetjes of sokken om je stoelpoten te doen. Deze passen natuurlijk altijd op iedere stoel en zien er ook nog eens grappig uit. Wil je liever voor een subtielere uitstraling in je interieur gaan, kies dan voor gewone beschermdoppen.

https://stoeldopshop.nl/pages/stoelpootbeschermers