Jordaan Uitmarkt
Image default
Bedrijven

Hoe werkt een mobiele verdampingskoeler?

Je hebt airco’s én je hebt mobiele verdampingskoelers. Beide geven ze je de verdiende koelte waar je zo hard naar op zoek bent in de warme zomermaanden. Na een paar dagen is de hitte bijna niet meer weg te krijgen uit je woonruimte of je kantoor. Ramen tegen elkaar open zetten heeft nog maar weinig zin als de temperatuur inmiddels als erg gestegen is in je ruimte. Dan komt een airco of mobiele verdampingskoeler erg van pas! Een airco ken je waarschijnlijk wel, maar wat is een mobiele verdampingskoeler eigenlijk? Deze koelers werken, in tegenstelling tot de traditionele airco, met water. Door het water te verdampen wordt de lucht gekoeld. Ook ontstaat er een goede luchtvochtigheidsgraad in de ruimte.

Een mobiele verdampingskoeler werkt duurzaam én snel

Doordat mobiele verdampingskoelers werken met water dat wordt verdampt, is het erg goed voor het milieu en erg duurzaam. Doordat deze koelers krachtige ventilatoren hebben, zijn ze ook erg geschikt voor ruimtes waar het noodzakelijk is dat er de hele dag door ramen openstaan. Door de ramen open te laten, komt er veel warmte naar binnen. Veel airco’s kunnen hier niet tegenop. Dus heeft het weinig zin om deze is ruimtes met open ramen te zetten. Toch is ook hier vaak verkoeling gewenst. Daar biedt de mobiele verdampingskoeler de ideale oplossing voor. Ook met de ramen open, is de ventilator krachtig genoeg om de ruimte te kunnen koelen.

Van kantoorruimte tot horeca

Waar je de verkoelers ook nodig hebt, je kunt ze overal gebruiken. Dus ook in ruimtes met open ramen. Of je nu je huis wilt verkoelen of je kantoorruimte, de mobiele verdampingskoeler is er geschikt voor. Ook is het ideaal voor horeca gelegenheden af te koelen. Erg prettig voor je gasten! Zoals de naam als zegt, is de verkoeler mobiel. Dit betekend dat je hem makkelijk kunt verplaatsen naar een andere ruimte.

https://duravert-portacool.com/mobiele-verdampingskoeler/