Jordaan Uitmarkt
Image default
Bedrijven

Gebruik van een glazenwasser kan noodzakelijk zijn

Gebruik maken van een glazenwasser

Er zijn veel personen die hun ramen op de bovenverdieping niet meer durven schoon te maken. Dat is zeker het geval bij mensen die in een flat wonen. Wanneer een professionele glazenwasser ramen moet wassen, boven een tweede etage, dan zal hij daarvoor geen ladder gebruiken, maar een water telescoopsteel. Volgens de ARBO wet is het vanaf 1 juni 2004 niet meer toegestaan, om op een hoogte boven de tweede verdieping een ladder te gebruiken om ramen schoon te maken. Daarom gebruikt hij nu daarvoor de water telescoopsteel. Het is een zeer lange steel met een borstel waaruit osmose water komt. Door het osmose apparaat worden de ramen schoner dan ze ooit geweest zijn.

Het osmose apparaat

Door gebruik te maken van het osmose apparaat weet de glazenwasser dat de ramen zeer schoon worden achtergelaten. In normaal water, dat we gebruiken, zitten zouten, mineralen, bacteriën en kalk. Ramen schoonmaken met gewoon water zal sporen van deze stoffen op de ramen achterlaten. Door gebruik van het osmose water zullen er geen resten meer op de ramen achterblijven.

De watervoorraad van een glazenwasser

Het is ondoenlijk dat een professionele glazenwasser steeds weer om een emmertje water gaat vragen. Wanneer hij de ramen met gewoon leidingwater zal wassen blijven er ook vuilresten op de ramen achter. Wanneer de ramen opdrogen zullen ze niet schoon zijn. Daarom heeft hij een voorraadtank bij met osmose water van 1000 liter.

Het werken op grote hoogte

Voor het wassen van de ramen op grotere hoogte zal hij de water telescoopsteel uitschuiven. Op de steel is de borstel bevestigd waar het water uitkomt. Door middel van een slang zal het osmose water door de steel omhoog worden gepompt. Door het osmose water zal het vuil van de ramen worden verwijderd. De ramen worden zeer schoon achtergelaten. Met de voorraadtank van 1000 liter kunnen heel wat ramen gewassen worden.

https://www.telewashwinkel.nl/