Jordaan Uitmarkt
Image default
Bedrijven

Schildersbedrijf Oldenzaal: het lange weekend verloopt heel anders dan verwacht

Snel schildersbedrijf Oldenzaal. Het is Pinksteren en het is zaterdag. De Zeeuwse band Bluf heeft ooit een heel leuk liedje gemaakt met als titel Zaterdag. Deze band met als goede zanger Paskal Jacobsen zingt over het speciale karakter van de zaterdag die in het water lag. Maar schrik niet want wij keren terug naar de grote firma van de Gele Lo. De directie wordt gevormd door de heren Ad van de Gele Lo, Ed van de Gele Lo en tot slot de heer Jo van de Gele Lo. Schildersbedrijf Oldenzaal.

Hier geldt zeer zeker ook ochtendstond heeft goud in de mond

Schildersbedrijf Oldenzaal. Hij maakt dit trio compleet, dit trio van drie broers. De directie heeft beloofd om alle inzendingen van de leuke en grote prijsvraag te bekijken en te beoordelen. De drie broers van de Gele Lo wonen dicht bij elkaar in de buurt. Zij wonen een paar kilometer van het bedrijf. Het is een hele vroege ochtend in mei. U en ik weten het al vele jaren, ochtendstond heeft goud in de mond. Dit is een waarheid als een koe. Schildersbedrijf Oldenzaal.

Echt alle werknemers hebben meegedaan en een leuk idee ingestuurd.

Schildersbedrijf Oldenzaal. Het fijne en rustige gevoel van ik heb nog lekker een hele lange dag voor me. En de drie broers van de Gele Lo, Ad van de Gele Lo, Ed van de Gele Lo en tot slot de heer Jo van de Gele Lo weten dat ze een heel bijzondere en ook drukke dag tegemoet gaan. Want echt alle werknemers, het hele personeel heeft een inzending ingestuurd. Dus de heren van de Gele Lo kunnen hun borst nat maken. Eerst een heel groot compliment voor de administratie. Schildersbedrijf Oldenzaal.