Jordaan Uitmarkt
Image default
Bedrijven

Snowtubes: de nieuwste kerstverlichting

Ben jij op zoek naar nieuwe sfeerverlichting voor de feestdagen? Dan zijn snowtubes hét product om in huis te halen. De verlichting is nog nieuw op de Nederlandse markt. Snowtubes hebben een mooi vallend effect, zoals sneeuw. Je kunt snowtubes zowel binnen als buiten ophangen. 

Hoe werkt de snowtube?

Snowtubes bestaan uit een ronde buis van plexiglas met daarin led lampjes. De tubes hebben een geprogrammeerd effect dat van boven naar beneden werkt. Zo lijkt het net alsof het echt sneeuwt!

Waar hang je snowtubes op?

Met een snowtube curtain kun je je huis, bedrijf, hotel of restaurant extra sfeervol verlichten. Deze verlichting kun je op verscheidene plekken ophangen. Voor het mooiste resultaat plaats je de snowtubes zo hoog mogelijk. Denk bijvoorbeeld buiten of binnen aan het raam of in de bomen.

Voordelen van snowtubes

Snowtubes zorgen niet alleen voor sfeervolle verlichting, de verlichting zorgt ook voor andere voordelen. Snowtubes bestaan namelijk uit led verlichting. Led lampen hebben doorgaans een aanzienlijk langere levensduur en verbruiken veel minder energie. Ook heeft deze verlichting geen opwarmtijd nodig, er is altijd direct vol licht. 

Combineer snowtubes met andere feestverlichting

Snowtubes kun je goed combineren met andere soorten feestverlichting. Match de snowtube met bijvoorbeeld ijspegelverlichting. IJspegelverlichting kun je bevestigen aan je wand, dakgoot of andere oppervlakken en geeft net zo’n magisch effect als de snowtubes. Ook netverlichting kun je mooi combineren met snowtubes. Netverlichting is over het algemeen waterbestendig, waardoor je het mooi over je beplanting kunt bevestigen. Ook staat netverlichting mooi in je kerstboom.