Jordaan Uitmarkt
Image default
Bedrijven

Eettafel van massief eikenhout voor optimaal eet plezier

We weten dat uw doorsnee eettafel veel meer inhoudt dan op het eerste gezicht lijkt. Het is meer dan alleen een plek om een ​​hapje te eten aan het einde van een lange dag. Een eettafel is een echt middelpunt in uw huis. Precies daarom gaan we een stap verder met onze bovengemiddelde selectie eettafels, uitsluitend gemaakt van 100% prachtig massief eikenhouten eettafel. Onze eettafels zijn van goede kwaliteit met beschermende was afwerkingen en goed verwerkt hout. Het plaatsen van bijpassende placemats en onderzetters is dus geen must. De tafel blijft na jaren nog de aandacht van u en uw gasten trekken.

Massief eikenhouten eettafel in elke formaat

Ontdek looks die in elk huis passen, van modern, traditioneel tot stijlvol. We hebben een grote selectie eettafels van massief eikenhout, allemaal gemaakt volgens onze strenge normen. De eerste stap om de perfecte eetkamer te creëren, is door de juiste maat eettafel te kiezen en te berekenen hoeveel ruimte je per persoon nodig hebt. We hebben massief eikenhouten eettafels in alle formaten met variabele lengtes en breedtes; kleine formaten voor kleine eetkamers tot grotere formaten met plaats voor tot wel twaalf personen. En als u op zoek bent naar flexibele eetoplossingen, dan zijn onze uitschuifbare tafels precies wat u zoekt.

Onze massief eikenhouten eettafels zijn van duurzaam hout

Onze massief eikenhouten eettafels zijn speciaal gemaakt om de ruimte te maximaliseren, met een eenvoudig vierkant of rond ontwerp en een stevige eikenhouten constructie voor langdurige duurzaamheid. Nodigt u vaker vrienden en familie uit voor een maaltijd? Probeer dan onze uitschuifbare eettafel van massief eikenhout. Elk van onze eettafel is gemaakt van duurzaam hout, dat een levenlang meegaat als het goed wordt onderhouden. Om die reden raden we aan de juiste olie te gebruiken om de natuurlijke schoonheid van het hout te behouden en te versterken. Wenst u een tafel op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.