Jordaan Uitmarkt
Image default
Bedrijven

Beter voor de dag komen

Voordat je de deur uit gaat wil je zeker weten dat je er goed uit ziet. De meeste meiden doen dit door een beetje make-up op te doen en iets leuks met hun haar te doen. Toch zijn er ook veel andere hulpmiddelen die je helpen om er net iets beter uit te zien zonder dat ze veel kosten of gigantische ingrepen verrichten. In dit artikel lees je een aantal producten die jou kunnen helpen om er net wat beter uit te zien in een jurkje of een truitje.

 

Een haar- of hoofdband Tegenwoordig zie je steeds meer dames lopen met een hoofdband. Deze band zit half op het hoofd en een beetje door het haar. Het is een extra accessoire dat een extra vleugje sjeu aan je uiterlijk kan geven. De hoofdbanden zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten waardoor je altijd de perfecte hoofdband kan vinden die bij jouw outfit van de dag past.

 

Booty lifter Een booty lifter is een soort corset dat ervoor zorgt dat je buikspieren en taille worden aangetrokken en tegelijkertijd je billen een boost geven. Door de gaten in het broekje komen je billen beter naar ‘buiten’ waardoor het lijkt alsof ze wat groter en ronder zijn. Je ziet er niets van en past prima onder een spijkerbroek of een jurkje. De meeste van deze lifters zijn gemaakt van vezels die sterk genoeg zijn om het lichaam goed strak bij elkaar te houden en toch voldoende zuurstof doorlaten.

 

Een push up BH Zoals iedereen weet bestaan er oneindig veel bh’s, deze zijn te vinden in alle soorten en maten. Tegenwoordig zijn er veel truitjes waarbij je schouders deels bloot of helemaal bloot te zien zijn. Als je dan een bh draagt, zie je die lelijke bandjes wel. Daarvoor is nu een mooie oplossing gemaakt, namelijk een plak bh push up. Deze plak bh zorgt ervoor dat je borsten op de juiste plaats worden gehouden, maar dan zonder de bandjes. Hierdoor kan je dat leuke truitje met open schouders prima dragen zonder je zorgen te maken dat je bandjes zichtbaar zijn.

Gerelateerde artikelen

huis te koop spanje

Tips om de veiligheid op de trampoline te waarborgen

Waar moet je met het vermogen naar toe?