Jordaan Uitmarkt
Image default
Bedrijven

Vindt jouw trouwjurk in de outlet

Er zijn meerdere opties om goedkoper uit te zijn als je gaat trouwen. Je kan bijvoorbeeld besparen op de locatie. Ook kan je ervoor kiezen om goedkoper eten te bestellen bij de catering. Maar het is ook een optie om te kiezen een goedkopere trouwjurk. Het is al mogelijk om een trouwjurk te kopen bij de Zeeman. Deze kost nog geen € 30,00. Daarnaast kan je ook nog je trouwjurk huren als je ervan overtuigd bent dat je na je trouwdag de trouwjurk toch niet meer gaat gebruiken. Ook is het mogelijk om een trouwjurk tweedehands te kopen. De collectie trouwjurken die tweedehands zijn wordt steeds breder, want vintage trouwjurken worden steeds populairder! Hier kan je ook gebruik van maken door jouw trouwjurk als tweedehands-trouwjurken te verkopen. Je kan natuurlijk ook overwegen om jouw trouwjurk bij een outlet voor bruidskleding te kopen. Trouwjurken in de outlet liggen onder de normale retail prijs. Meestal omdat dit restpartijen zijn van vorige collecties.

 

Grote collectie trouwjurken

Trouwjurken in de outlet zijn jurken van restpartijen, overtollige voorraad of het zijn trouwjurken van oudere collecties. Bedrijven vinden het beter om deze jurken alsnog met flinke korting te verkopen, dan om de partij jurken te vernietigen of in het buitenland te verkopen voor een nog lagere prijs. De prijsklasse per outlet winkel voor trouwjurken kan verschillen, ook kan de collectie trouwjurken verschillen per winkel. Zo zijn er outlet winkels die trouwjurken verkopen voor minder dan € 100,- maar ook bijna € 1000,-. Dit ligt toch echt aan het merk van de trouwjurk. Voor een designer trouwjurk ben je natuurlijk meer geld kwijt dan voor een niet-designer trouwjurk.

 

Waar te koop?

Er zijn in Nederland meerdere outlet winkels voor trouwjurken te vinden. Trouwjurken Outlet heeft jurken tussen de € 300,- en € 1000,-, en ze zijn gevestigd in Eindhoven. Bij GoedkopeBruidsjurk kan je al voor €50,- een trouwjurk kopen. Bij Bruidsoutlet in Leiden is het mogelijk om bruidsjurken te kopen van topmerken. Denk hierbij aan Pronovias, Justin Alexander en Ladybird. Zij kunnen deze jurken voor een goede prijs aanbieden omdat ze geen opslagkosten hebben. Het is ook mogelijk om online trouwjurken te bestellen in de outlet.

https://www.trouwjurken-outlet.com/collectie/