Jordaan Uitmarkt
Image default
Bedrijven

Het leukste buitenspeelgoed voor het voorjaar

De Russische beer teistert op dit moment al dagen ons land, maar wees gerust uiteindelijk komt er echt beter weer aan. De schaatsen zijn op dit moment bij meerdere winkels in de aanbieding en de sleeën waren op de Waddeneilanden al snel uitverkocht laatst door de sneeuw. Toch is het nu tijd om naar buitenspeelgoed te zoeken dat wat meer zomers is. Daarom zetten we vandaag het leukste buitenspeelgoed op een rij.

 

Waterspeelgoed

Aquaplay is een speelgoedsysteem waarmee kinderen allemaal kanalen kunnen maken. Er zijn verschillende sets en extra onderdelen te koop en de verschillende sets zijn ook aan elkaar te koppelen. Vanaf de eerste verjaardag kunnen kinderen al met dit speelgoed spelen en het blijft jaren leuk. Hoe ouder de kinderen worden hoe beter ze de werking van water begrijpen. Ook in de winter kun je dit speelgoed gebruiken bijvoorbeeld in bad of gewoon zonder water.

 

Zandbak

Zandbakken zijn ook enorm leuk buitenspeelgoed waarbij de creativiteit van het kind gestimuleerd wordt. Een zandbak staat garant voor uren speelplezier, want de mogelijkheden van zand zijn oneindig. Let bij de aankoop van een zandbak wel op het materiaal van de zandbak. Een zandbak van plastic is makkelijker te verplaatsen, maar gaat na verloop van tijd wel verkleuren en de meeste mensen vinden het niet echt mooi staan in de tuin. Een zandbak hout is haast niet te verplaatsen als je hem eenmaal gevuld hebt met zand, maar een houten zandbak staat wel veel mooier in je tuin en gaat ook niet lelijk verkleuren.

 

Schommel

Niet iedereen zal er ruimte voor hebben in de tuin, maar als je de ruimte wel hebt en je hebt actieve kinderen dan is een schommel hout een hartstikke leuk speelgoed. Ook een schommel staat garant voor uren speelplezier. Een houten schommel is daarnaast makkelijk zelf te maken als je een beetje handig bent, maar je kunt natuurlijk ook een kant-en-klare kopen.