Jordaan Uitmarkt
Image default
Bedrijven

Gepersonaliseerde kartonnen statafel

Reclame die jou onderscheid van de concurrent. Dat kan! Heb je al eens gehoord van kartonnen statafels? Nee? Precies, de concurrent ook niet. We horen je al denken, een kartonnen statafel? Die moet wel in elkaar zakken zo snel als er ook maar een drankje per ongeluk overheen valt. Niet is minder waar. Tegenwoordig zijn kartonnen tafels ver voor hun tijd. Doordat ze zijn opgebouwd uit veel verschillende lagen zijn ze tegen een stootje bestand.

 

Wat moet je allemaal weten over een kartonnen statafel?

Voor het maken van een kartonnen statafel hoeft geen plastic gebruikt te worden. Daarnaast is het heel licht van gewicht waardoor het super makkelijk te verplaatsen is. Dit allemaal samen vormt een stevige statafel gemaakt van karton. Wie had dat ooit gedacht? Op elk feestje of event heb je ze binnen een mum van tijd opgezet en kan het feest beginnen!

 

Stabiel, sterk en duurzaam!

Dat is toch alles wat je als bedrijf wilt uitstralen? Perfect voor partijen die na afloop geen opslag behoeven. Omdat je ze na gebruik super makkelijk kunt recyclen is het ook nog eens goed voor het milieu en daardoor dus duurzaam! Na het event hoef je ook geen zorgen te maken over de export naar een opslag. Voorkom de nodige kopzorgen en ga voor een kartonnen statafel! Voeg er een finishing touche aan toe door de statafel te laten personaliseren, zo herkent iedereen direct wie deze fantastische tafels verzorgd heeft.

 

https://endlessbranding.com/standee/