Jordaan Uitmarkt
Image default
Groothandel

De media-fles: de ideale verpakking voor geneesmiddelen

Wanneer u op zoek bent naar een media-fles om geneesmiddelen in te verpakken, wilt u dit natuurlijk wel doen bij een bedrijf die verstand van zaken heeft. Daarom is het aan te raden om de hulp in te schakelen van PET Power. Dit vakkundige bedrijf houdt zich aan alle richtlijnen en de strenge wetgeving en gaat nog een stapje verder voor u. Zo wordt de PET-fles, zoals een media-fles, geproduceerd in een geavanceerde productieruimte. Hier worden innovatieve technieken toegepast zodat uw media-fles van topkwaliteit is en uiteraard veilig voor de consument. Klanten worden voorzien van één pallet tot wekelijks volle vrachtwagens. Denk dan aan een media-fles of andere PET-fles van 10 milliliter maar ook een grote pot van acht liter.

Het duurzaamheidsprogramma van dit bedrijf

Natuurlijk is het produceren van plastic niet altijd even duurzaam. PET Power houdt hier echter wel zoveel mogelijk rekening mee en minimaliseert de ecologische voetafdruk zoveel mogelijk. Er wordt zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd, waardoor er steeds minder CO₂-uitstoot is. Daarnaast komen er steeds meer hernieuwbare materialen en PET-producten. Recyclen is een belangrijk punt hierin! Hierdoor wordt er steeds minder weggegooid, waardoor afval wordt gereduceerd. Op de werkvloer en op kantoor wordt er gestreefd naar papierloos werken en ook wordt er steeds meer online vergaderd. Zo wordt het reizen van A naar B minder en. Aan klanten, leveranciers en consumenten worden er seminars aangeboden over duurzaamheid. Mocht u dus iets willen weten, klopt u gewoon bij PET Power aan.

Laat uw merk stralen

Wanneer u dit professionele bedrijf contacteert, merkt u al snel de uitstekende service die u wordt verleend. Heeft u dus een media-fles of ander type PET-fles nodig en bent u nog op zoek naar de perfecte partner die hierin bijstaat? PET Power laat uw product stralen en denkt samen met u na over ideale oplossingen voor uw wensen.

Gerelateerde artikelen

Een waterontharder met onthardingszout is goed voor het milieu

U koopt uw nieuwe industriële weegschaal online

Horecakoelkasten: professionele horeca-apparatuur voor iedere setting