Jordaan Uitmarkt
Image default
Groothandel

Horecakoelkasten: professionele horeca-apparatuur voor iedere setting

Als er één product is dat elke horecagelegenheid nodig heeft, dan zijn het horecakoelkasten wel. En tegelijkertijd zijn er ook veel regels en eisen verbonden aan dit apparaat, omdat u er eten in bewaart dat verkocht gaat worden. Het is daarom erg belangrijk dat u professionele horeca-apparatuur uitkiest, want de koelkasten die aan particulieren worden aangeboden zijn niet sterk genoeg. Een professionele online horecaspecialist en groothandel zoals Horeca Megastore kan u van al uw benodigdheden voorzien en deze snel leveren, zo ook de horecakoelkasten uit het aanbod aan horeca-apparatuur.

Voor elke situatie een koelkast

Horecakoelkasten zijn in allerlei situaties nodig en voor elke situatie is een andere koelkast gewenst. Bij de webshop Horeca Megastore treft u dan ook een groot assortiment aan koelkasten aan, waar u ongetwijfeld een geschikt product tussen vindt voor uw zaak. Voor in uw bar zijn er speciale barkoelkasten die precies onder uw toog passen. Deze staan dan uit het zicht van uw klanten, maar binnen bereik van uw personeel. U kunt ook investeren in een flessenkoelkast, waarin deze staand en liggend gekoeld kunnen worden. Andere opties zijn minikoelkasten voor hotelkamers, displaykoelkasten voor in uw lunchroom en extra sterke koelkasten met meerdere deuren voor in uw keuken. Er zijn dus maar weinig situaties waarvoor u online geen koelkast kunt vinden bij deze specialist!

Ontdek ook de andere horeca-apparatuur

Horecakoelkasten zijn niet de enige producten waarvoor u bij Horeca Megastore terechtkunt. Zij bieden ook andere horeca-apparatuur aan voor in de keuken, de bar en in uw horecagelegenheid. U kunt dan denken aan koffiezetapparaten, drankmachines, een pizzawerkbank, mixers, snijmachines, warmhoudplaten en weegschalen. De webshop heeft alles wat u nodig heeft en dat houdt in dat u al uw benodigdheden bij één verkoper kunt aanschaffen. Dat betekent één bestelling, één aflevering en één rekening. Doe dat regelmatig en u gaat vast een zeer vruchtbare samenwerking tegemoet!