Jordaan Uitmarkt
Image default
Groothandel

U koopt uw nieuwe industriële weegschaal online

Vandaag de dag is alles online te koop. Dit geldt ook voor een industriële weegschaal. Dit zijn weegschalen die worden gebruikt door bedrijven voor diverse toepassingen. Of u nu een paar gram, een paar honderd kilo of enkele milligrammen wilt afwegen, er is altijd een weegschaal waarmee u uw taak perfect kunt uitvoeren. Industriële weegschalen worden gebruikt in de voedingsindustrie, maar ook bij het plannen van transporten en bij het afwegen van grondstoffen voor bouwprojecten. De toepassingen zijn dan ook bijna eindeloos.

Een zwaargewicht om nauwkeurig mee te wegen

Wanneer een vrachtwagen of een container voor transport per boot of trein moet worden geladen dan zijn hier vaak strikte regels voor. De vrachtwagen mag niet te zwaar worden beladen. Gebeurt dit wel dan bestaat de kans dat de chauffeur door de politie staande wordt gehouden. Een te zwaar geladen container komt niet aan boord van een schip of gaat niet op transport met de trein. Daarom is goed wegen belangrijk. Meten is weten geldt ook voor gewichten. Gebruik daarom een betrouwbare industriële weegschaal als u goederen op transport wilt stellen. Hiermee weet u zeker dat u de voorschriften voor maximaal gewicht niet overschrijdt.

Maak gebruik van de expertise van dit bedrijf

De aankoop van een industriële weegschaal moet natuurlijk voldoen aan uw verwachtingen. Bij Tegra Systems kunt u terecht voor een groot assortiment. Of het nu gaat om een weegschaal die tot onder de gram nauwkeurig weegt of om een weegschaal waarmee u honderden kilo’s kunt wegen, de kans is groot dat uw zoektocht slaagt. Bekijk het aanbod in de webshop en bestel direct online. Wilt u eerst deskundig advies dan staan de ervaren medewerkers voor u klaar om u te helpen bij uw keuze. Uw bestelling wordt vervolgens zo snel mogelijk uitgeleverd. Ook daarna kunt u uiteraard rekenen op service en ondersteuning indien nodig.

Gerelateerde artikelen

Horecakoelkasten: professionele horeca-apparatuur voor iedere setting

Een waterontharder met onthardingszout is goed voor het milieu

De media-fles: de ideale verpakking voor geneesmiddelen