Jordaan Uitmarkt
Image default
Aanbiedingen

Bij dit bedrijf vindt u gevelplaten van magnesiumoxide

Bent u op zoek naar gevelplaten voor uw gebouw en wilt u deze van het materiaal magnesiumoxide? Dan bent u bij SINH Building Solutions in Den Haag aan het juiste adres. Dit bedrijf biedt talloze gevelplaten van het merk MAGOXX Board. Kom hier alles te weten over het bedrijf en de producten!

De voordelen van magnesiumoxide

De gevelplaten van het bedrijf zijn gemaakt van magnesiumoxide, en dat is niet voor niets. Dit materiaal biedt enorm veel voordelen. Zo kunt u het overal op toepassen: denk aan vloeren, balkons, binnenwanden en – uiteraard – gevels. Het materiaal isoleert goed en is bovendien geluidwerend. Tevens is het brandveilig en waterafstotend. Ook in een vochtige ruimte kunt u gebruikmaken van de gevelplaten van magnesiumoxide; u zult geen last krijgen van schimmels of insecten. Dankzij het lichte gewicht, is het materiaal makkelijk te gebruiken.

Het ontstaan van het bedrijf

SINH Building Solutions is ontstaan, nadat de oprichter bij toeval het materiaal magnesiumoxide voor een gevelplaat had ontdekt. Hij was hier enorm enthousiast over en stond toevallig op het punt om te beslissen wat hij met zijn carrière wilde. Aangezien het beginnen van een bedrijf gespecialiseerd in gevelplaten goed aansloot bij zijn opleiding in de architectuur, besloot hij ervoor te gaan en het bedrijf op te richten. Na een mislukte poging in India in 2014, kwam het bedrijf in 2016 naar Nederland. Deze keer wel met succes.

Maak een ecologisch verantwoorde keuze

De oprichter is erg begaan met het milieu. Helemaal na de laatste klimaatconferentie in Parijs, wil de oprichter er alles aan doen om een zo klein mogelijk ecologische voetafdruk achter te laten met zijn bedrijf, aan de hand van duurzame bouwoplossingen. Er wordt hard aan gewerkt om milieubelastende materialen als beton en cement milieuvriendelijker te maken. De CO2-uitstoot van het bedrijf wordt zo veel mogelijk beperkt. Ook wordt er gekeken naar alternatieve materialen en vernieuwingen van de constructies.

https://magoxx.com/