Jordaan Uitmarkt
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hulp van een Magento 2 specialist

Magento is een van de meest populaire e-commerce platformen ter wereld. Het is zelfs zo wijdverspreid dat het het vierde meest geïnstalleerde eCommerce platform op het internet is. Maar met die populariteit komt ook een hele reeks uitdagingen die ontwikkelaars moeten aangaan om dit dynamische ecosysteem voor te blijven. Als je een upgrade van Magento 1 naar 2 plant, voelt je je misschien een beetje overweldigd door alle details.

Met zoveel verschillende overwegingen en factoren kan het upgraden van je site een ontmoedigende taak lijken. Met een beetje onderzoek en planning zou je upgrade echter eenvoudig en ongecompliceerd moeten zijn. Hier zijn enkele nuttige tips om je op weg te helpen naar een succesvolle implementatie van Magento 2 op je website. Lees dit artikel verder om inzicht te krijgen waarbij een Magento 2 specialist kan helpen.

Snellere respons en prestaties

Magento 2 gebruikt een compleet andere database-engine (MySQL) dan zijn voorganger. Dit betekent dat het sneller kan reageren, wat gunstig is voor klanten. Het zal ook beter zijn voor SEO. Bovendien gebruikt het minder resources en kan het beter schalen, wat gunstig is voor ondernemers. Deze nieuwere versie van Magento is ook betrouwbaarder dan de vorige versie en minder gevoelig voor fouten en crashes. Dit betekent dat winkeleigenaren zullen besparen op operationele kosten en zich kunnen richten op de groei van hun inkomsten.

Grotere schaalbaarheid

De schaalbaarheid van Magento 1 is lange tijd een groot probleem geweest. Als je webwinkel veel vraag ervaart en veel verkeer krijgt, moet je misschien je systeem upgraden, wat duur kan zijn. Maar met de nieuwe versie van Magento is dit geen probleem. je kunt gewoon meer servers toevoegen aan je hosting provider, en je winkel zal zonder problemen meer verkeer aankunnen. Dit maakt het ook een uitstekende keuze voor enterprise eCommerce bedrijven.

Conclusie

Al met al is de nieuwe versie van Magento in bijna alle opzichten een betere keuze dan zijn voorganger. Je krijgt een betere gebruikerservaring, snellere respons en prestaties, en een grotere schaalbaarheid. Er zijn ook enkele nieuwe technologieën, zoals het responsive design, een nieuwe templating engine en een krachtigere zoekmachine. Het inhuren van een Magento 2 specialist om je te helpen je e-commerce winkel te upgraden is zeker de investering waard. Lees meer over de voordelen van een Magento 2 website. https://vendic.nl/