Jordaan Uitmarkt
Image default
Auto's en Motoren

Laat de condensor van uw airco regelmatig controleren door specialisten uit Noord-Brabant

Een airconditioningsysteem in de auto maakt gebruik van een condensor. De condensor van de airco heeft regulier onderhoud nodig om goed te blijven werken, een zaak waar ze bij RDN in Noord-Brabant gespecialiseerd in zijn. In een aircosysteem zit vloeistof die moet worden bijgevuld, de condensor verdampt deze vloeistof. Het is aan te raden om de airco ook tijdens de wintermaanden een paar keer te laten draaien, zo voorkomt u dat de condensor verdroogt en daardoor vroegtijdig moet worden vervangen. Een airconditioningsysteem vraagt extra energie en brandstof van de auto. Als u dat een nadeel vindt dan kunt u ook kiezen voor een SPAL-ventilator.

Geniet van optimaal comfort als u met de auto op pad gaat

Enkele decennia geleden werd een airco alleen in luxe auto’s ingebouwd. Het was alleen weggelegd voor de happy few. Maar die tijden zijn veranderd. Ook in een middenklasse-auto zit nu vaak een airco. Als u ervoor zorgt dat deze regelmatig onderhoud ondergaat, in het bijzonder de condensor van de airco, kunt u genieten van optimaal rijgenot. Als uw auto wat ouder is en u vindt een airco wat veel van het goede dan kunt u ook met een SPAL-ventilator zorgen voor een aangename temperatuur in de auto. Voor het onderhoud of de plaatsing van een airco, de condensor of een SPAL-ventilator kunt u terecht bij een hierin gespecialiseerd bedrijf, het vakkundige bedrijf RDN in Noord-Brabant.

Tips voor meer plezier van uw airco of ventilator

Als u op pad gaat met de auto op een warme dag, zet dan kort voor vertrek de ramen even open. De ergste warmte kan dan uit de auto stromen. Als het mogelijk is, parkeer de auto dan in de schaduw. Met een SPAL-ventilator kunt u ervoor zorgen dat de temperatuur binnen snel aangenaam wordt. Heeft u een airconditioning in de auto? Laat dan de condensor van de airco jaarlijks controleren en de vloeistof bijvullen, bijvoorbeeld door RDN in Noord-Brabant. Zo gaat u te allen tijde comfortabel met de auto op pad!