Jordaan Uitmarkt
Image default
Kinderen

Kinderkleding voor een betaalbare prijs

Kleren kopen is iets wat wij allemaal met veel plezier doen. Ook voor de kinderen is het altijd een leuke ervaring. Zij kunnen iets dragen wat hun persoonlijkheid uit en waar ze zich fijn in voelen. Een trend van nu is daarom ook dat kinderkleding beide functioneel en stijlvol is. Dit alles natuurlijk voor een betaalbare prijs. Jouw kind groeit namelijk sneller op dan je wilt en mag daarom ook vaker een nieuwe kledingkast krijgen. Voor de kinderen zijn er daarom kinderkledingmerken. Een van de bekendste merken is Name it. Wanneer men Name it kinderkleding kopen wil, kunnen zij genieten van een ruim aanbod wat beide duurzaam en betaalbaar is. 

 

De geschiedenis van Name It

Het merk Name It was voorheen EXIT. Het werd in 1986 opgericht in Denemarken onder het bedrijf Bestsellers. Dit bedrijf heeft meerdere grote kledingmerken op haar naam staan zoals Jack & Jones en Vero Moda. Toch besloot de Deense kledinggigant dat kinderen hun eigen merk en kledinglijn verdienen. In 1996, na de oprichting van EXIT kwam het submerk Name It op het speeltoneel. De naam werd uiteindelijk in 2008 overgedragen aan heel het kinderkledingmerk. Sinds de start in Denemarken is het merk wereldwijd bekend geworden. Inmiddels komen de winkels voor in meer dan twintig landen waar ze kinderen blij maken met trendy kinderkleding.

 

Verschillende merken voor verschillende maten 

Naast Name It zijn er ook andere kledingmerken naar voren gekomen. Ook bestaande kledingmerken zoals Ballin’ en Levi’s maken tegenwoordig kleding voor de kleinste onder ons. Als ouder heb je daarom dus veel aanbod. Om wegwijs te worden in de wereld van kinderkleding zijn er winkels en webshops zoals Hippe Mensjes. Daar kan je al snel gebruik maken van een kinderkleding sale en accessoires. Ook voor de allerkleinsten en pasgeboren baby’s heb je hier een heus aanbod. Voor de prematuren zijn er ook opties zoals bij Feetje. Dit Nederlandse merk maakt hippe kleding vanaf maat 44.  

 

Het gemak van online shoppen

Om meer te weten te komen over al de merken en nieuwe collecties kan er makkelijk een bezoek gedaan worden aan een kinderkleding webshop. Het ultieme gemak zit in het feit dat dit vanaf de bank gedaan kan worden. Als ouder kan je het natuurlijk druk hebben, de extra tripjes naar het winkelcentrum zijn dan een opgave. Zeker als er ook nog eens vergeleken moet worden in verschillende kledingwinkels. Tegenwoordig kan je vanaf je laptop, tablet of telefoon de aankopen voor je kinderen makkelijk maken. Ook zie je alle sales en kortingen in een opslag zodat je zeker weet dat de juiste keuze gemaakt wordt. 

 

De juiste kleren voor je kindje

Kleding voor de kroost kopen kan dus makkelijk of moeilijk. Wanneer je zeker wilt zijn dat de juiste stoffen gebruikt zijn. Zoals de meeste ouders van nu kom je dan terecht op een webshop wat alle merken op een rij heeft staan. Zo hoef je alleen maar te kiezen voor de juiste kleur en maat en kan je jouw kind draperen in de leukste kleertjes. 

 

Gerelateerde artikelen

Veelzijdig, vertrouwelijk en zorgeloos

Je dochter blij maken met kinderoorbellen