Jordaan Uitmarkt
Image default
Kinderen

Veelzijdig, vertrouwelijk en zorgeloos

Bij dit kinderdagverblijf in Bleiswijk kunt u uw kunt in alle vertrouwen achterlaten als u en uw partner moeten werken. De professionele leidsters zullen uw kind direct op zijn gemak stellen. Omdat de teams niet vaak wisselen, zal uw kind snel gewend zijn aan het regelmaat en de mensen en kinderen die hier rondlopen. Dit zorgt voor een rustige omgeving. Dit kinderdagverblijf in Bleiswijk is super gezellig. Uw kind zal waarschijnlijk snel vrienden maken. Sociale ontwikkeling wordt hier namelijk enorm gemotiveerd. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de motoriek, maar uw kind mag hier voornamelijk gewoon lekker kind zijn.

Het proces voor het verblijf

U kunt vrijblijvend even langskomen om te sfeer te proeven. Zo kunt u zelf oordelen over de ruimte en onze manier van werken. Wij begrijpen dat u graag wilt weten waar uw kind terecht komt. Dit is de reden dat wij u graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Als u vragen of opmerkingen heeft dan kunt u dit meteen laten weten en krijgt u er direct een reactie op. Wanneer u uw kind komt ophalen van het kinderdagverblijf zullen wij u vertellen hoe het is gegaan en of er nog opvallende dingen zijn gebeurd. Wij zorgen ervoor dat u altijd weet wat er speelt en of er nieuwe ontwikkelingen zijn. Ook de minder leuke dingen delen wij, zo weet u altijd dat wij transparant en eerlijk naar u zijn.

Activiteiten voor uw kind

Het is belangrijk dat uw kind het bij ons naar zijn of haar zin heeft. Er wordt alles aan gedaan om elke dag opnieuw fijn en gezellig te maken. Er zit structuur in de dag op het gebied van eten en drinken. Het is standaard dat iedereen samen eet en drinkt en fruit eet en andere zaken. Er zijn veel speelmogelijkheden en onder begeleiding kan er buiten worden gegaan. Er zijn spullen om lekker te knutselen en de creaties mee naar huis te nemen. Binnen zijn ook veel speelgoed spullen om te klimmen en te bouwen.