Jordaan Uitmarkt
Image default
Vervoer en transport

Erkende verhuizers

Wilt u geen risico lopen met verhuizen? Dan is het een goed idee om een verhuisbedrijf in te schakelen die zich heeft aangesloten bij de branchevereniging erkende verhuizers. Zij worden namelijk continue gecontroleerd op een aantal aspecten omtrent de kwaliteit van de dienst welke wordt geleverd.

Waarom zou ik kiezen voor erkende verhuizers?

–        Het vervoer gaat verder dan van A naar B. Desgewenst kan men ook kiezen tot een A tot Z verhuizing.

–        Je meubelen worden beschermd door de garanties en verzekeringen waar men bij is aangesloten.

–        Kostbare spullen zijn in deskundige handen.

–        Door dit verhuizen uit te besteden bespaar je ontzettend veel tijd en energie.

–        De verhuizers staan voor eigenschappen zoals vriendelijkheid en begripvol.

–        Voldoen aan de kwaliteitseisen van branchekeurmerk Erkende Verhuizers. Dit wordt getoetst op basis van veiligheid en milieu, kwaliteit en consumentenvoorwaarden.  

–        Leden van deze brancheorganisatie zijn betrokken bij vele maatschappelijke projecten.

Naast bovenstaande zal het vertrouwen geven om uw spullen mee te geven aan professionals die voorzichtig en deskundig omgaan met waardevolle eigendommen. U hoeft hierbij niet te letten op uw onhandige buurman of broer. Met een gerust hart worden deze spullen van locatie tot locatie gebracht door erkende verhuizers.

Opslag

Bij het verhuizen kan het natuurlijk voorkomen dat de inboedel tijdelijk moet worden opgeslagen. Een professioneel verhuisbedrijf biedt u dit in veel gevallen. Een tijdelijke opslag kan voor u uitkomst bieden. De meubelen kunnen een tijdlang op een veilige plek worden bewaard  zonder dat u bang hoeft te zijn iets kwijt te raken. 

In veel gevallen maakt men gebruik van zeecontainers waar uw inboedel in bewaard kan blijven. De opslagfacaliteit is verwarmd en beveiligd. Tevens kan er gekozen worden voor een archiefopslag. Heeft u belangrijke documenten. Dan kunt u deze bij vrijwel iedere professionele partij veilig en vertrouwd opslaan en snel weer terug vinden door de nieuwste technieken.

http://www.bandsmabultje.nl/erkende-verhuizers