Jordaan Uitmarkt
Image default
Vervoer en transport

Zakelijke verhuizing

Zakelijke verhuizing

Bij een zakelijke verhuizing kun je denken aan een verhuizing van jouw bedrijf, maar ook aan een school- of zorgverhuizing. Naast dat een zakelijke verhuizing ontzettend veel werk is, is het belangrijk dat je goed rekening houdt met werknemers, scholieren of patiënten.

Voorbereiding

Een verhuisbedrijf kan goede hulp bieden tijdens een zakelijke verhuizing. Zij besparen jou veel tijd en kunnen niet alleen jou, maar ook de medewerker, scholieren of patiënten goed begeleiden. Maar onthoud een goede voorbereiding scheelt tijd en geld. 

– Begin op tijd met alle voorbereid, denk hierbij aan alle juridische aspecten, de inrichting en het draaiboek. 

– Zorg dat alle zaken kort voor de verhuizing tot in alle puntjes zijn geregeld. Zo voorkom je verrassingen. 

– Laat de verhuizers hun werk doen en coördineer waar nodig is. Zo kunt jij de tijd nemen om alle zaken om de verhuizing heen te regelen. 

– Neem na de verhuizing voldoende de tijd om alle randzaken in goede banen te leiden, zoals de schoonmaak van het pand en de adreswijziging.  

Door jouw zakelijke verhuizing te laten begeleiden door gespecialiseerde verhuizers zal dit zo weinig mogelijk stress opleveren voor jou en jouw medewerkers, scholieren of patiënten. Spullen die je tijdelijk niet gebruikt kun je ook opslaan. Hiervoor heeft een verhuisbedrijf vaak een opslag beschikbaar.  http://www.bandsmabultje.nl/zakelijke-verhuizing