Jordaan Uitmarkt
Image default
Auto

Welke leaseauto past bij mij?

Als je besluit dat een bedrijfswagen leasen voor jou de beste keuze is komt er meteen een tweede vraag boven: Welk merk en type past het beste bij mij en mijn bedrijf? Dat hangt af van een aantal factoren. Een bedrijfsauto beschikt over het algemeen over een aanzienlijke laadruimte. Deze kan in veel gevallen worden ingericht voor specifieke doeleinden. Al naar gelang je materialen of gereedschappen vervoert kan de inrichting worden aangepast. Zo rijd je altijd veilig en loop je niet het risico dat bij een onverwachte rijbeweging er van alles door de auto slingert. Een bedrijfswagen is overigens altijd afgesloten zodat materialen uit het laadruim niet in de cabine kunnen komen en daar de bestuurder of passagiers kunnen verwonden.

Kies de juiste afmetingen

Kijk bij het uitkiezen van een merk en type naar het laadvermogen. Hoe lang en breed is de laadbak? Hoeveel inhoud is er? Het zou zonde zijn als blijkt dat je de lange balken die je vaak nodig hebt voor je werk als aannemer net niet in je bus passen. Dit is dus iets om over na te denken. Laat je eventueel door dealers adviseren of vraag advies bij collega ondernemers uit dezelfde sector welke auto zij rijden. Een bedrijfsauto leasen is dus iets waar je zeker even over na moet denken.

Prijzen vergelijken

Een volkswagen caddy leasen is iets waar je zeker even over na moet denken. Ga niet over één nacht ijs. Vergelijk prijzen van verschillende leasemaatschappijen op het internet voordat je je handtekening onder een contract zet. Zo voorkom je dat je een deal sluit en er een paar weken later achter komt dat je veel te veel betaalt. Dat zou heel jammer zijn, zeker omdat een contract voor het leasen van ene bedrijfsauto vaak een aantal jaren loopt.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

Gerelateerde artikelen

Een bestelauto op leasebasis

Waarom zakelijk leasen zzp’ers voordeel oplevert

Taxi alkmaar reserveren via de website van taxibroos https://taxibroos.nl/taxi-alkmaar/