Jordaan Uitmarkt
Image default
Auto

Waarom zakelijk leasen zzp’ers voordeel oplevert

Wanneer je als zzp’er zakelijk gaat leasen, kun je profijt hebben van diverse voordelen. Zo kun je direct rijden in de auto van je keuze, zonder dat je er meteen je bedrijfskapitaal aan hoeft op te offeren. Met een maandelijks termijnbedrag rijdt je zonder zorgen en administratieve rompslomp. Hierdoor houd je meer tijd over voor het ondernemen zelf. Daarnaast maken de fiscale aftrekmogelijkheden het zeker voor starters zeer aantrekkelijk om met zakelijk leasen zzp voordelen ten volle te benutten. Er is bovendien voor iedereen wel een passende leasevorm te vinden.

Nieuwe auto of occasion lease

Zakelijk leasen zzp’ers meestal nieuwe auto’s. Je wilt immers goed voor de dag komen bij je klanten en bovendien zeker weten dat je niet om de haverklap onderhoud of reparaties nodig hebt. Toch is het tegenwoordig heel goed mogelijk om ook betrouwbare occasions zakelijk te leasen. Dit zijn jonge auto’s met weinig kilometers op de teller, die in de lease dezelfde voordelen opleveren als de nieuwste modellen. Alleen hebben ze een vriendelijker prijskaartje, wat uiteraard in je maandelijkse leaseprijs terug te zien is. Dat zakelijk leasen zzp’ers dwingt tot het rijden in nieuwe dure wagens is dus gelukkig niet waar.

Kan zakelijk leasen zzp’ers extra tijd opleveren?

Dat zakelijk leasen zzp’ers veel geld kan besparen, wist je waarschijnlijk al. Maar kan zakelijk leasen zzp’ers ook extra tijd opleveren? Het antwoord daarop is positief. Als je bijvoorbeeld kiest voor full operational lease hoef je zelf bijna niets meer te doen. Nou ja, af en toe de tank vullen. Dat wel. Maar de beste verzekering uitzoeken en iedere maand de bijbehorende premie voldoen, hoeft niet meer. Dat doet de leasemaatschappij voor je. Net als het afhandelen van schade, het inplannen van onderhoud en het regelen van vervangend vervoer. Allemaal zaken die je uren kunnen schelen. Extra tijd dus die je aan je klanten en je opdrachten kunt besteden.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/