Jordaan Uitmarkt
Image default
Eten en drinken

Taart door de brievenbus

Brievenbusbanket.nl

Taart door de brievenbus?

Bij brievenbusbanket.nl verstuurd u heerlijke brievenbustaart die, zoals de naam al doet denken, door de brievenbus geleverd wordt in een brievenbus doosje. Brievenbusbanket.nl heeft het gebak door de brievenbus zó ontwikkeld dat het precies in een brievenbus doosje past en hierdoor dus niet kan verschuiven waardoor het nog steeds vers een goed verpakt aankomt bij de ontvanger.

Cadeau per post

Een ideaal en origineel cadeau per post kunt u versturen via brievenbusbanket.nl, zo kunt u een verjaardag cadeau op afstand versturen waar een persoonlijke verjaardags boodschap op een kaartje aan toe is gevoegd of bijvoorbeeld een kraam cadeau op afstand bij iemand die net een kindje heeft gekregen. Niks is te gek en uit ervaring kunnen wij vertellen dat het erg wordt gewaardeerd!

Verschillende soorten brievenbustaart

Bij brievenbusbanket.nl kunt u kiezen uit meerdere soorten en maten taart door de brievenbus. Zo kunt u kiezen uit, Haagsche Hopjes Banket, Kaneel Banket, Chocolade Banket, Walnoot Sinaasappel Banket en Chocolade Hazelnoot Banket. Deze verschillende soorten gebak door de brievenbus zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten; een A6-formaat brievenbus doosje waar één soort gebak in past, een A5-formaat brievenbus doosje waar twee soorten gebak in passen of een A4-formaat brievenbus doosje waar vier soorten gebak in passen. Ook is er de mogelijkheid om verschillende soorten taart door de brievenbus te combineren in de grotere doosjes, zo kunt u tot wel vier soorten gebak door de brievenbus in het zelfde doosje laten leveren.

Zakelijk bestellen

Ook kunt u bij brievenbusbanket.nl voor uw thuiswerkend personeel of collega’s grotere zakelijke orders plaatsen voor bijvoorbeeld een gebakje tijdens een online zoom-meeting. U kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice van brievenbusbanket.nl en deze zal samen met u een passende offerte maken op uw wensen. Veel bedrijven zijn u al voor gegaan en de feedback was altijd erg positief, uw werknemers of collega’s zullen dit gebaar zeer op prijs stellen!

 

https://www.brievenbusbanket.nl/

Gerelateerde artikelen

Winkelen tijdens de pandemie

De beste catering in Haarlem

Het beste italiaanse eten krijg je hier!