Jordaan Uitmarkt
Image default
Eten en drinken

High Tea catering bestellen voor thuis of op werk

Catering bestellen kan in alle vormer en maten. Zo kunt u bij een cateraar terecht voor een geheel verzorgde BBQ, u kunt een legio aan buffetten bestellen en ook aan borrelhapjes is geen gebrek. Gehele partycatring voor een bruiloft of verjaardag uithanden geven kan ook bij een cateraar. Maar wist u, dat als u een gezellige middag wilt vieren met vriendinnen, dat u heel gemakkelijk een high tea thuis kan laten bezorgen? 

 

Welke soorten high tea’s zijn er te bestellen?

Wilt u bijvoorbeeld een Luxe high tea catering bestellen Hoofddorp? Neem dan eens een kijkje op de website van hun High Tea catering in Alkmaar. Er staan 3 verschillende high tea’s die u thuis kunt laten bezorgen en als ue helemaal gek wilt doen is er ook een high Wine! Bij elke High Tea worden er 3 soorten producten geleverd; de hartige hapjes, de zoete hapjes en de theesoorten (of de wijn in geval van de high wine).

 

Hoe wordt de catering aangeleverd?

De high tea catering wordt geleverd in Aalsmeer, Hoofddorp, Alkmaar en Haarlem. Alles wordt geleverd in thermoxboxen zodat alles netjes op temperatuur blijft. Deze thermoboxen blijven even bij u staan, zodat u het ook op temperatuur kunt houden totdat u en uw gasten aanvallen. De hapjes liggen op schalen, zodat u deze direct kunt serveren op tafel. Daarnaast krijgt u voldoende servies om de theeën in te serveren. Het hete water voor de thee dient u zelf in huis te hebben. Als u klaar bent met de high tea, dan komt de cateraar in Haarlem alle spullen weer ophalen. U hoeft ook niets schoon te maken. Dat doen zij!

 

Hoe bestel ik een High Tea (of Wine)?

Een high tea catering is super simpel bestelt. In de online webshop van deze cateraar in Hoofddorp kunt u gemakkelijke de perfecte high tea vinden. Plaats deze in de winkelwagen en ga door naar de “afreken” pagina. Een paar keer klikken op de muis en voila! De catering komt uw kant op. U bepaald natuurlijk zelf welke dag het wordt afgeleverd, maar u bepaald ook hoelaat. U hoeft dus niet thuis te blijven wachten todat de bezorger er is. U kunt ook kiezen uit meerdere betaal methoden. Dat kan via IDEAL, pinnen bij aflevering of bedrijven betalen op factuur.