Jordaan Uitmarkt
Image default
Woningen

WIJ ZIJN een investerings- en bouwbedrijf, wiens activiteiten gericht zijn op de vastgoedmarkt.

WIJ ZIJN een investerings- en bouwbedrijf, wiens activiteiten gericht zijn op de vastgoedmarkt. Ze begonnen hun weg in 2004 als een verkoopkantoor van woningen. Sinds 2015 is het actief bezig geweest met het uitbouwen van het bouwbedrijf: in datzelfde jaar wordt er gewerkt aan de realisatie van een nieuw project. Gelegen in een prachtig landschap, zal het wooncomplex in 2021 in gebruik worden genomen.

Andere projecten in het bedrijf zijn onder meer de bouw van een villa met twee verdiepingen, waarvan de bouw begon in 2019 en eindigde in november 2020. In minder dan een jaar wist het bedrijf zijn eigen ontwerp tot leven te brengen. De volgende stap is het project van een nieuw wooncomplex met 12 verdiepingen.

Wij bieden onroerend goed over de hele wereld aan. De catalogus van het bedrijf bevat tientallen van de meest populaire landen om te wonen en te investeren.

De organisatie heeft officiële vertegenwoordigingen.

Tijdens het bestaan ​​van het bedrijf hebben we de volgende resultaten behaald:

Twee grote, voltooide projecten.
Meer dan 600 tevreden klanten over de hele wereld
Meer dan 30 landen te koop, te huur en te investeren
Meer dan 400 contracten met ontwikkelaars
Meer dan 60 medewerkers
Het belangrijkste doel van het bedrijf is om de meest comfortabele service te bieden waarmee klanten tegen minimale kosten onroerend goed kunnen kiezen, kopen of huren in elk land uit de gepresenteerde catalogus.

Potentiële investeerders kunnen geïnteresseerd zijn in het investeren van hun financiën in de bouw, het kopen van een stuk grond met de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling en het kopen van afgewerkt onroerend goed, zowel residentieel als commercieel.

Bedrijf
biedt een hele reeks diensten aan die alle gebieden van de vastgoedmarkt bestrijken.

Seminars over onroerend goed. Het bedrijf organiseert regelmatig evenementen waar iedereen die geïnteresseerd is in beleggen advies kan krijgen van experts die in deze materie bekwaam zijn, de voordelen van het bezitten van een onroerend goed leren kennen en kennis maken met een presentatie die alle financiële kwesties belicht met betrekking tot winstgevende investeringen in residentieel en commercieel vastgoed. In overleg met de managers is de organisatie klaar om een ​​extern seminarie te houden voor privébedrijven en hun werknemers. In het archief van ons bedrijf worden 111 seminars gehouden en duizenden dankbare mensen die nieuwe kennis en kolossale ervaring hebben opgedaan.
Het is mogelijk om objecten online te bekijken. Deze nieuwe dienst is voor degenen die door omstandigheden de vergadering niet persoonlijk kunnen bijwonen. Een exclusieve innovatie stelt u in staat om in realtime en overal ter wereld een rondleiding door het onroerend goed te maken. Een virtuele reis biedt de mogelijkheid om het uitzicht vanuit het raam van het gewenste huis te zien, de indeling en de infrastructuur rondom het appartement te bekijken, langs de geplande route naar naburige gebouwen te lopen en door de nabijgelegen straten naast het toekomstige huis te wandelen. Na online bekijken, kan de koper een beslissing nemen om het huis of appartement dat hij heeft gezien te kopen, waardoor hij tijd bespaart op reizen.
Samen met onze partners bieden we onze klanten een sightseeingtour door de meest populaire steden en resorts. Afhankelijk van het individuele programma duurt elke tour 2 tot 4 dagen. Gedurende deze tijd zullen de managers van het bedrijf potentiële kopers en investeerders vertrouwd maken met hun eigen projecten en onroerend goed van de belangrijkste bouwbedrijven van het land, en zullen ze het bezichtigen van lokale attracties organiseren en adviseren over alle belangrijke kwesties.
Huurwoningen voor korte of lange termijn voor een comfortabele vakantie of om het leven op het platteland te leren kennen. Evenals hulp bij de oplevering van woningen voor extra inkomen.
Individuele constructie op bestelling. De specialisten van het bedrijf staan ​​klaar om een ​​project en ontwerp van de toekomstige faciliteit te ontwikkelen in overeenstemming met de wensen en eisen van elke klant. Het bedrijf garandeert dat het project binnen 1 maand wordt gerealiseerd en in minder dan zes maanden wordt uitgevoerd.
Daarnaast biedt het bedrijf after-sales service. Op individuele voorwaarden zal het bedrijf van professionals helpen bij de inrichting van het verworven onroerend goed, bij de aankoop van meubels en huishoudelijke apparaten, bij de ontwikkeling van het interieur en het ontwerp van het pand, evenals bij de onroerendgoedverzekeringen.

Kenmerken van het bedrijf
Ons bedrijf heeft een professioneel drieledig programma ontwikkeld en geïmplementeerd om investeringsprojecten te testen op liquiditeit en het vermogen om in de toekomst inkomsten te genereren. Dergelijke expertise garandeert de veiligheid van investeringen.

 

 

 

Appartement te koop

https://be.propenda.com/