Jordaan Uitmarkt
Image default
Auto's en Motoren

Kia Sportage 2018

Kia is een Zuid Koreaans automerk dat in de Sportage al sinds jaar en dag dé blikvanger heeft. De eerste Kia Sportage kwam in 1993 uit en die auto is in niets meer te vergelijken met de Kia Sportage 2018. De SUV biedt vijf royale zitplaatsen en is buitengewoon breed en functioneel inzetbaar.

Rijk uitgeruste SUV

Als we specifiek kijken naar de uitvoering van 2018 van de Kia Sportage, dan geldt die als meest rijk uitgeruste Kia aller tijden, en dat terwijl de eerste uitvoeringen van deze auto toch vooral als functioneel omschreven werden, zonder opsmuk. De Kia Sportage 2018 van nu trekt bekijks, ongeacht waar je ook rijdt. Ook de extra’s die deze auto te bieden heeft mag gerust indrukwekkend genoemd worden. Zo heeft de uitvoering van 2018 17 inch lichtmetalen velgen, beschikt het over privacy glass en een ingebouwd navigatiesysteem. Ook indrukwekkend is het Premium Sound Systeem en de elektrisch verstelbare voorstoelen. Indruk maakt zeker ook de lederen bekleding. Voorts heeft de Kia de beschikking over dual zone climate control, parkeersensoren, regensensoren en ook stoelverwarming. Het is simpelweg een rijk uitgeruste auto met een prachtig uiterlijk.

Geen duur service abonnement

Wanneer je besluit een Kia Sportage 2018 te kopen, dan is het goed te weten dat je tegenwoordig geen dure service abonnementen hoeft af te sluiten voor pechhulp. Want nadenken over pechhulp als je een gebruikte auto rijdt is gewoon verstandig. Tegenwoordig doe je gewoon een beroep op pechhulp on demand en bel je als je met pech langs de weg staat. Binnen een half uur is er een monteur bij je, die je na zijn werk betaalt. Kind kan de was doen. Daarmee zeggen we niet dat de kans op pech met een Kia groot is, in z’n algemeenheid is het risico in een occasion wel groter dan wanneer je in een nieuwe auto rijdt.