Jordaan Uitmarkt
Image default
Aanbiedingen

Vespa scooter in Dordrecht aanschaffen

Wil je graag rijden in stijl? Dan is een Vespa Primavera of Vespa Sprint helemaal de scooter voor jou! Die retro styling, luxe afwerking en superieure techniek maakt Vespa al jarenlang het neusje van de zalm. Wel een beetje duur? Als je kijkt naar de afschrijving en inruilwaarde kan een Vespa best goedkoop uitvallen. Als je liever niet zoveel geld direct uitgeeft kun je ook een Vespa scooter leasen. Naast direct kopen of een scooter betalen in termijnen moet je ook kiezen tussen een snorscooter en bromscooter, en kopen in Dordrecht of online aanschaffen.

 

Een nieuwe scooter kopen in Dordrecht zonder je huis te verlaten? Dat kan door online jouw nieuwe Vespa aan te schaffen!

 

Snorscooter of bromscooter?

Op een snorscooter mag je zonder helm rijden, je mag maximaal 25 km/u rijden en waar mogelijk op het fietspad. Met een bromscooter moet je wel een helm dragen, je mag maximaal 45 km/u rijden en waar mogelijk rijden op de openbare weg. In Dordrecht hangt de juiste keuze af van de plek waar je woont.

 

Een scooter op afbetaling kopen

Met een scooter leasen koop je in feite de Vespa, maar je moet de scooter betalen in termijnen. Het is jouw eigendom, je spreidt alleen de kosten. Zo kun je kiezen voor luxe zonder meteen jouw spaarrekening te plunderen.

 

Als je geld wilt besparen kun je beter online een scooter kopen of leasen, dan in Dordrecht bij de scooterspeciaalzaak. Bekijk zelf het prijsverschil en informeer naar de mogelijkheden voor betalen.