Jordaan Uitmarkt
Image default
Aanbiedingen

Ontdek Rotterdam met een leuke rondvaart!

 

 

Rotterdam is een prachtige stad vol met unieke bezienswaardigheden. Of je nu voor het eerst of voor de honderdste keer in Rotterdam bent, er is altijd iets leuks te doen. Wat te doen in Rotterdam? Een van de leukste manieren om de stad te ontdekken is met een rondvaart.In deze blog gaan we je hier meer over vertellen, lees snel verder!

 

Waarom een rondvaart?

 

Een rondvaart door de grachten en havens van Rotterdam is een goede manier om de stad te verkennen. Je kunt de schoonheid van de stad vanuit een ander perspectief zien. Je krijgt een goed beeld van de architectuur en bezienswaardigheden, zoals de Erasmusbrug, de Euromast en het Maritiem Museum.

 

Welke rondvaarten zijn er?

 

Er zijn veel verschillende rondvaarten die je kunt doen in Rotterdam. De meest populaire is de ‘Rotterdam Highlights’ tour. Deze tour duurt ongeveer 1,5 uur en je vaart langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Andere populaire tours zijn de ‘Stad & Haven’ tour, de ‘Rondvaart met Tapas’ en de ‘Rondvaart met BBQ’.

 

Waar kun je een rondvaart boeken?

 

Er zijn veel verschillende bedrijven die rondvaarten aanbieden in Rotterdam. De meest populaire is Rederij Lovers, die verschillende tours aanbiedt. Andere bedrijven die rondvaarten aanbieden zijn Rotterdam Sightseeing, City Sightseeing Rotterdam en Rotterdam Rondvaart.

 

Conclusie

 

Een rondvaart door de grachten en havens van Rotterdam is een geweldige manier om de stad te verkennen. Er zijn veel verschillende opties, dus er is voor ieder wat wils. Boek een tour bij een van de vele bedrijven en geniet van het mooie Rotterdam!