Jordaan Uitmarkt
Image default
Verbouwen

Een gietvloer zelf doen is gemakkelijker dan u denkt

Als u een gietvloer in uw huis of bedrijf wilt, komt u ook de mogelijkheid tegen om uw gietvloer zelf te doen. Zelf een gietvloer gieten in uw huis klinkt misschien lastig, maar als u eenmaal weet hoe het moet, is het zeker goed mogelijk om het zelf te doen. Met de juiste gereedschappen en natuurlijk een goede gietvloer, is een mooie vloer zo gegoten. Goede instructies zijn hierbij wel belangrijk. Op Internet zijn verschillende instructievideo’s te vinden waarin wordt uitgelegd hoe een gietvloer gieten in zijn werk gaat. Een goede uitleg vindt u ook op de website van Decochip, de webshop voor al uw afwerkingsproducten.

Benodigdheden om een gietvloer zelf te doen

Als u zelf een gietvloer gaat gieten, is het natuurlijk wel belangrijk om gereedschappen te hebben van goede kwaliteit. Als u net het materiaal aan het verdelen bent en uw gereedschap gaat kapot, zal uw vloer mislukken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Kijk daarom bij Decochip voor alles wat u nodig heeft voor een gietvloer. Van de vloeren zelf, zoals een PU gietvloer of een epoxy gietvloer, tot alle materialen. Zo is er voor het doseren van de rolgietvloer de rolgietvloer kam. Daarna heeft u de prikrol nodig voor een strakker resultaat en om eventuele belletjes weg te halen. Voor uzelf zijn spijkerschoenen een handige toevoeging.

Bespaar geld door uw gietvloer zelf te doen

Eén van de voornaamste redenen om zelf uw gietvloer te doen is natuurlijk het besparen van geld. Als u het gieten van uw epoxy of PU vloer aan iemand anders overlaat, zullen de uiteindelijke kosten hoger uitvallen. Als u uw vloer en materialen bij Decochip bestelt, heeft u ook de mogelijkheid om één van de gratis workshops bij te wonen. Twijfelt u of u zelf uw gietvloer netjes kunt afwerken? Na het volgen van de workshop zal dit zeker lukken. Bekijk het aanbod en koop de gietvloer van uw voorkeur in de webshop.