Jordaan Uitmarkt
Image default
Toerisme

Cocoa Beach: nachtclubs op het beroemde Bulgaarse strand

goedkope all inclusive vakantie

Zelfs de toeristen die nog nooit in dit beroemde Bulgaarse resort hebben gerust, hebben gehoord van het pittoreske Sunny Beach. De 8 km lange kustlijn heeft een plek die vooral populair is bij jonge liefhebbers van het nachtleven. We hebben het over een zandstrand van 500 meter, genoemd naar de nachtclub die hier is gevestigd – “Cocoa Beach”. De breedte bedraagt ​​op sommige plaatsen 150 m, als we rekening houden met de lage duinen aan de rand. Het strand zal liefhebbers van comfortabele rust niet teleurstellen – er zijn voldoende grote parasols die beschermen tegen de directe stralen van de warme Bulgaarse zon en comfortabele ligstoelen. Er zijn verschillende houten paden van enkele naburige hotels en langs de kust voor het gemak van toeristen.

Het strand ligt in het zuidelijke deel van het drukke Sunny Beach. In het noorden komt de stad in aanraking met de “bezittingen” van Sveti Vlas. In het zuiden grenst het aan Nessebar. Dit zijn twee andere beroemde Bulgaarse resorts. De conventionele grenzen van Cacao Beach kunnen Oasis VIP Club worden genoemd – een hotelcomplex gelegen in het zuidelijke deel van de kust – en Khadzhiysku – een kleine rivier die iets naar het noorden door het strand stroomt en in de wateren van de Zwarte Zee stroomt. Cocoa Beach is te bereiken via een weg geplaveid met speciale tegels. Het begint bij het Regatta Palace, een viersterrenhotel. Langs de weg is een voetpad voor voetgangers. Het hotel ligt op ongeveer 200 meter van het strand.

De naam van de club vertelt toekomstige gasten hoe het interieur van dit stijlvolle etablissement is. Het is echt het belangrijkste meubelstuk, als ik het mag zeggen, dit zijn brede bedden die plaats bieden aan vier personen. Ze staan ​​allemaal op een vrij ruim buitenterras rond een klein rechthoekig zwembad. Het kunstmatige reservoir is niet diep, dus zelfs luidruchtige kinderen met jonge ouders spetteren hier wel eens. Er zijn kleine tafels bij de bedden, vergelijkbaar met nachtkastjes in hotels, met bestelde cocktails en fruit. Hier, bij het zwembad, staan ​​comfortabele chocoladekleurige ligstoelen, zoals gewoonlijk ontworpen voor één persoon.

Een apart gedeelte is houten tafels, en vrij hoge. Ernaast staan ​​barkrukken. De meeste meubels zijn wit, wat een elegant tintje geeft aan het hele clubinterieur. Slanke palmbomen bij het zwembad zorgen voor een onbezorgde strandsfeer. Overdag liggen naast een kunstmatig reservoir jonge mensen in zwembroek en meisjes in modieuze badpakken op witte bedden, pratend en cocktails drinken. Een professional werkt bij de DJ-booth en vermaakt het publiek van ’s ochtends tot’ s middags met zachte muziek. Sommige gasten dansen op hun gemak op de ritmische melodieën. Vanaf 13.00 uur wordt het geluid harder. Gewoonlijk starten hier op dit tijdstip dagprogramma’s.

‘S Avonds is er boven het zwembad een podium ingericht waar een professionele dansgroep van jongens en meisjes hun kunsten laat zien. De shows, die lopen van 23.00 uur tot 6.00 uur – 7.00 uur, kunnen gewone dansprogramma’s zijn of speciale uitvoeringen, explicieter in termen van erotiek. Het publiek – meestal stijlvolle jongeren boven de 25 en rijke mensen van middelbare leeftijd van 35 jaar en ouder – danst nonchalant aan hun tafels op house- of technomuziek.

De Bedroom Beach Club opent haar deuren voor gasten elke dag om exact 10.00 uur en sluit om 6.00 uur tot 7.00 uur. Een korte pauze kan als voorwaardelijk worden beschouwd. In het weekend is de clubbar overvol met liefhebbers van het nachtleven, dus een tafel voor de nacht of een bed voor een rustdag moet van tevoren worden gereserveerd. Op zaterdag en zondag is de toegangsprijs voor elke bezoeker 20 BGN. Frequente gasten van de instelling zijn lokale “gouden” jongeren en rijke toeristen van 25 tot 35 jaar en ouder. De club biedt plaats aan maximaal 2500 personen.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html