Jordaan Uitmarkt
Image default
Banen en opleidingen

Tandartsassistente

Functie

Ben jij een enthousiaste tandartsassistente en wil je het jonge en energieke team van Menen komen oefenen? Wij zoeken jou in het team 3 à 5 dagen per week.

Als assistent bent u verantwoordelijk voor de hygiëne rondom de tandartsstoel, assisteert u de tandarts, geeft u mondhygiëne-instructies aan de patiënt en assisteert u bij röntgenonderzoeken.

Ook kunt u de telefoon opnemen, afspraken maken en patiënten begeleiden van aankomst tot vertrek.

Kortom, dit is een belangrijk kenmerk van het teamconcept, waarbij uw dagelijkse activiteiten sterk variëren, maar ook een zekere mate van flexibiliteit vereisen.

Taken:

  • Help de tandarts
  • Maak een röntgenfoto
  • Update elektronische medische dossiers
  • Help indien nodig taken in het laboratorium uit te voeren
  • Help indien nodig de receptie

Aanbod

Te bespreken.

Jouw profiel

computer kennis

In staat om zich aan te passen aan veranderende omgeving (flexibiliteit), plannen (= organisatie), leervermogen hebben, creatief denken (creativiteit), nauw samenwerken in een team, zelfstandig werken, omgaan met druk, resultaatgerichtheid, verbonden blijven, in bedrijf blijven, de regels volgen En akkoord, met nauwkeurigheid

Desinfectie, identificatie, verpakking (bedrukking, …) van medische technologie-elementen, en passende diensten verlenen, radiologische apparatuur voorbereiden en radiologische dossiers ontwikkelen, materialen en producten voorbereiden volgens de instructies van de arts en de aard van de arts. Ingrijpen, verpleegkundig personeel ontvangen en de openingstijden, de mogelijkheid van een afspraak, de nodige documenten informeren, medische technologie-elementen ontvangen en artsen en verplegend personeel informeren voor interventie, Afhankelijk van de behoeften van het verplegende personeel, het type interventie, de mate van urgentie en de arts om afspraken te plannen, worden de materialen en instrumenten gedesinfecteerd en verpakt (instrumenten en instrumenten samenbrengen, in tassen stoppen, …), en volgt het medische beheer van de verpleegbehoeften. Vooruitgang, uitvoerend beheer en documentbeheer, opvolging van de productinventaris en vaststelling van tekorten.  Indien er een probleem is met de werking van de keuringsapparatuur, verwittig dan het onderhoudspersoneel en / of de verantwoordelijke, creëer of vul de medische beheersdossiers van het verplegende personeel aan, en breng het verplegende personeel over naar de wachtkamer, verpleeg- of onderzoekskamer, …, na opruiming van het consult Reinig en reinig de werkruimte, materialen en producten, assisteer de tandarts tijdens de operatie (instrumenten aangeven, …)

De derde graad van het algemeen secundair onderwijs (ASO3)

https://www.vindazo.be/vacatures/tandartsassistente.html

Gerelateerde artikelen

Projectleider elektrotechniek

Over een ontslagvergoeding onderhandelen is een slimme zet

Financieringsspecialist Food & agri