Jordaan Uitmarkt
Image default
Banen en opleidingen

Financieringsspecialist Food & agri

Financieringsspecialist Food & agri

Stel je voor dat je als financieringsdeskundige vanuit een zelfstandige rol kunt starten en vanuit een zakelijk perspectief de complexe financieringsbehoeften van onze Food & Agri-klanten en onze accountmanager Food & Agri kunt beschouwen. Samen met u als financieel expert in het expertteam Midden-Nederland hebben we dit doel samen bereikt.Als u uw eigen expertise inbrengt, bent u natuurlijk verantwoordelijk voor onafhankelijke en objectieve analyse van zakelijke, financiële en structurele risico’s bij het verstrekken van financiering. Je werkt samen met accountmanagers en andere experts om passende concurrerende financieringsstructuren en rapporten op te stellen en je financieringsadvies indien nodig uit te leggen. Door je nauwe banden met de voedings- en landbouwsector weet je ondernemers op verrassende manieren vooruit te helpen.

Impact creëren

Je kunt complexe financieringsaanvragen voor (potentiële) klanten formuleren, financieringsoplossingen ontwerpen en herzien.

Je werkt samen met een accountmanager om Food & Agri-klanten een voorgestelde financieringsstructuur te bieden.

Als financieringsdeskundige besteed je veel aandacht aan de ontwikkeling van het financieringsveld en deel je dit met je collega’s.

Je bent samen verantwoordelijk voor de kwaliteit van de kredietportefeuille.

Met elkaar

Samenwerken is onze manier van werken. Ons team van voedsel- en landbouwexperts zal samenwerken om klanten te voorzien van advies en professionele servicebehoeften. We werken samen met een team van financiële experts, accountmanagers en andere experts om deze taak te voltooien. Team Food & Agri staat voor efficiënte en hoogwaardige klantenservice, dus we bedienen klanten op belangrijke momenten. Wij leveren diensten aan klanten die actief zijn in verschillende subsectoren, met een focus op melkveehouderij, fruitteelt, pluimveehouderij, kalverhouderij, varkenshouderij, geitenhouderij en paardenhouderij.Je bedient ook klanten zoals aannemers, food- en agrarische handelaren, dierenartsen, voerleveranciers etc. Je werkt in een gedreven team van 50 financiële experts. Acht van hen zijn gespecialiseerd in voedsel en landbouw. Het Food & Agri-team maakt deel uit van het professionele team van Kring Midden Nederland in Utrecht. Uiteraard kunt u meerdere dagen per week vanuit huis werken.

Gebruik je talent

Uiteraard ben je klantgericht en heb je een sterk analytisch vermogen om betrouwbare inschattingen te maken. Deze eigenschappen maken van u een goede financieringsdeskundige op het gebied van voeding en landbouw, en combineren vooral het volgende:

Minimaal een universitair diploma en minimaal twee jaar relevante werkervaring op het gebied van bedrijfsfinanciering

Je hebt een goed begrip en werkervaring van financiering en alternatieve financieringsvoorstellen en structuren en gerelateerde risico’s;

Hebben rijke BBS-ervaring en nauwkeurigheid;

Kennis van en inzicht in de agribusiness;

Goede beheersing van de Nederlandse taal in spreken en schrijven;

Je kunt zakelijk denken en goede communicatieve vaardigheden gebruiken om anderen te overtuigen.

Bij de Rabobank

Je weet al dat de Rabobank financiële dienstverlener is voor 8,5 miljoen klanten in 40 landen Weet je ook dat we samenwerken om een ​​betere wereld te creëren? We doen dit op 101 manieren, bijvoorbeeld:

We hebben bijgedragen aan veel programma’s op het gebied van voedsel en landbouw. Door ons (internationale) netwerk te delen, brengen we klanten bij elkaar, delen we kennis en dragen we bij aan de industrie.

We werken er hard aan om klanten in de regio te begeleiden om hun bedrijf duurzamer en circulairder te maken.

Met steun van de Rabobank Vereniging helpen we de lokale sport- en cultuurverenigingen hun ambities waar te maken. Samen met leden van de vereniging, Rabobank, NOC * NSF-collega’s en lokale sport- en cultuurpartners werken we aan verbeterprojecten. We werken samen en als medewerker van de Rabobank kunt u hier ook aan bijdragen.

Wil jij dit ook?

De beste versie van jezelf worden? We helpen je graag door te focussen op je ontwikkeling en te investeren in een omgeving van continu leren. Wij bieden u ruimte voor innovatie en bedrijfsontwikkeling. Op deze manier bieden wij u een groot aantal doorgroeimogelijkheden en helpen u verwachtingen te overtreffen en het goed te doen, zodat u professional kunt worden. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen (op basis van 36 uur werk per week):

Totaal maandsalaris op basis van functieniveau 8 (minimaal 3.179 euro, maximaal 4.540 euro);

Dertiende maand en vakantiegeld;

Personeelsbeloningenbudget (9% van uw maandinkomen). Hoe u dit budget gebruikt, hangt van u af. Overweeg bijvoorbeeld om extra vakantie of extra pensioen in te kopen;

Persoonlijk budget, u kunt het gebruiken om u te concentreren op uw ontwikkeling en loopbaanactiviteiten;

Reist u met het openbaar vervoer, dan profiteert u van 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer! Rijdt u nog of rijdt u op een motorfiets? Kies dan voor reiskostenvergoeding;

U betaalt alleen een pensioenregeling van 5%.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/commercieel.html