Jordaan Uitmarkt
Image default
Entertainment

Gezondheid voor sterrenbeeld Hond volgens de Chinese horoscoop

Honden hebben fysiek geluk. U bent meestal niet vaak ziek en lijdt zelden aan de ernstig slopende chronische ziekten van de jeugd, zoals astma of sinusstoornissen, diabetes, epilepsie of migraine. En hoewel je op je veertigste geneigd bent om er ouder uit te zien dan je bent, gedraag je je langer jeugdig, heb je meer pit dan je leeftijdsgenoten van middelbare leeftijd. Naarmate u ouder wordt, wordt u waarschijnlijk lichamelijk actiever. Later in het leven is artritis een waarschijnlijke mogelijkheid. U zult ongetwijfeld in een of andere vorm reuma hebben en u kunt inderdaad uw hele volwassen leven last hebben van verschillende gradaties van gewrichtspijn en de bijbehorende zwakheden. Je rug blokkeert soms als je voorover buigt, je knieën knikken en doen je vliegen, je enkels zijn altijd verstuikt en zwellen dan op als het buiten vochtig is. De remedie voor deze ongelukkige chronische aandoening is natuurlijk regelmatige lichaamsbeweging onder toezicht van professionals. U kunt het beste een chiropractor of osteopaat bezoeken, diepe massages ondergaan, acupuncturisten zien en de voorschriften van een homeopathische arts volgen. Chemische middelen en niet-natuurlijke producten verstoren uw kwetsbare systeem en moeten alleen worden gebruikt in extreme gevallen waar natuurgeneeskundige biologische middelen hebben gefaald.

Natuurlijk, zo asociaal als u bent, neemt u de noodzaak om artsen te raadplegen of regelmatig naar de tandarts te gaan niet vriendelijk op. Je verzet je tegen testen of onderwerpen aan wetenschappelijke examens omdat je zo weinig respect hebt voor het concept van wetenschap die aan de natuur sleutelt, en ook omdat je zo bang en ongerust bent over bijna alles. U bent er zeker van dat de beoefenaar een rampzalige ziekte zal diagnosticeren. Hoe dan ook, ik zou liever proberen een os te leren vliegen dan te worden toegewezen om je naar de dokter te laten gaan, naar een sportschool te gaan of een simpele, gezonde, georganiseerde sport te beoefenen. Diep van binnen ben je er vast van overtuigd dat Moeder Natuur voor je zal zorgen.

Je gedijt meestal goed als je je natuurlijke ritme mag volgen. Het opleggen van kunstmatige schema’s of schetsmatige, anarchistische maaltijdplannen zal je evenwicht verstoren en kan negatieve patronen veroorzaken en je gezonde metabolische structuur ondermijnen.

Je bent van een compacte, winterharde aard met een enorm uithoudingsvermogen. Dit alles vormt een natuurlijke weerstand tegen schadelijke omgevingsinvloeden. Hoewel je misschien stijf en zelfs stijf lijkt, ben je opmerkelijk flexibel als je op de proef wordt gesteld. Je kunt je geest en lichaam in bijna elke omstandigheid ‘meegaan met de stroom’ maken. De Chinezen zeggen dat het uithoudingsvermogen van de hond toeneemt met de leeftijd. Vanwege uw artritis bent u misschien geen erg comfortabele oude persoon, maar u bent vastbesloten. Het is onwaarschijnlijk (en niet bereid) om jong te sterven.

Je hebt wat huidproblemen. Je nerveuze spanning is zo vaak verborgen dat het naar boven komt op het oppervlak van de huid. Jeukende psoriasis en netelroos zullen waarschijnlijk op een gegeven moment invloed op je hebben. Uw huid is meestal droog, schuurt of scheurt gemakkelijk en heeft verzorging nodig.

Ook al beweert u dat u geen enkele dag kunt leven zonder uw rituele douche te nemen, krachtig schrobben met zeep en shampoo is absoluut contraproductief. Zachte biologische crèmes en lotions zijn beter voor je. Drastische allopathische middelen zoals cortison moeten worden vermeden omdat de bijwerkingen op de lange termijn erger kunnen zijn dan het ongemak van dermatitis zelf.

Aandoeningen zoals hypotensie en arteriosclerose kunnen op latere leeftijd problemen veroorzaken. De Hond is nooit echt actief genoeg: je hebt de neiging om neer te knielen als je depressief of melancholiek bent, zelfs als je alleen maar iets nadenkt. Honden moeten uiterst waakzaam zijn over de toestand van de bloed- en lymfecirculatie. U moet uw immuunsysteem vaak laten testen en letten op het ontstaan ​​van chronische ouderdomsziekten.

Pas ook op voor het mogelijke vroege begin van jicht. Pas op voor maagaandoeningen, galblaas- of pancreasaandoeningen. Je hebt geen sterke spijsvertering. Hoewel je beweert alles lekker te vinden en bijna elk voedsel met smaak opslokt, kun je rijk, vettig voedsel niet verteren. Net als de rest van ons zou je beter af zijn zonder te veel vet vlees in je dieet. Wat je nodig hebt is calcium en veel vitamines, granen, peulvruchten en groenten. Vis en kip zijn ook prima. Maar voor een goede assimilatie mag vlees slechts twee keer per week worden gegeten.

Je weet niet hoe je met ziekte om moet gaan. Terwijl u gewoonlijk doorgaat, waarschuwingen negeert en weigert om naar de dokter te gaan totdat de symptomen een noodgeval zijn geworden, bent u vaak verbaasd en boos als u op een dag uw hoofd niet meer van het kussen kunt tillen. Maar als stoïcijn ben je een goede patiënt. Je klaagt niet veel en leert gemakkelijk het ongemak van ziekte filosofisch en met een goed humeur te accepteren.

Meer tips voor Chinees sterrenbeeld Hond

Uw weg naar een levenslange goede gezondheid is opmerkelijk eenvoudig. Je moet enorme hoeveelheden vloeistof drinken, alcohol en middelen vermijden, natuurlijk voedsel eten, opstaan ​​met de zon en slapen in de schemering. Je lijdt alleen aan een ernstige ziekte en depressie wanneer u herhaaldelijk de eenvoudige wetten overtreedt die zijn vastgelegd door uw heerser, de aarde.

Regelmatige lichamelijke activiteit is essentieel voor uw welzijn. Niets is meer bevorderlijk voor chronische gewrichtspijn en daaropvolgende krampen dan het voorkomen van de stroom van natuurlijke sappen. Van alle mensen heb je regelmatige aerobe beweging nodig. Je moet elke dag dertig minuten lang wandelen of rennen, dansen of skiën, overslaan, zwemmen of iets krachtigs doen om de hartslag te verhogen en te houden totdat het bloed zuurstofrijk is en het energieniveau is gestegen. Vergeet niet dat je roestig kunt worden.

Hard werken en bewegen zijn je vrienden. Soms realiseer je je dit niet en moet je tot actie worden aangezet. Hondenvrouwen moeten extra voorzichtig zijn om te voorkomen dat osteoporose hun botten vernietigt. Gelukkig ben je fysiek energieker dan hondenmannen, maar omdat je zelfverloochenend bent, heb je aanmoediging nodig om voor jezelf te zorgen. Over het algemeen aanvaardt u begeleiding en aanmoediging van anderen met betrekking tot uw oefenprogramma.

Activiteit zorgt er ook voor dat je niet wegzakt in het drijfzand van je eigen angst. Een van de gevaarlijkste vijanden van je goede gezondheid is de permanent wapperende banner van paniek die in je hoofd leeft. Je kunt bepaalde pijnlijke jeugdmomenten niet vergeten. Je kunt angst niet opzij zetten ten gunste van hoop en anticipatie. Je bent constant alert, bezorgd en bang voor ernstige gevolgen. In je harige hoofd leven honderden twijfels die pesten en etteren totdat je begint te piekeren: wat als dit gebeurt? Dan zou dat kunnen gebeuren. En als dat gebeurt? Dan wat? Er ontstaat een litanie van angsten, die je in een beerput van angst storten.

Je bent niet helemaal verlamd door je angsten en twijfels. Je bent moedig en moedig. Maar vanwege je verlangen om door te zetten wat er ook gebeurt, zul je vaak een taak of project doorzetten in een vergevorderde staat van privé-agitatie die je uiteindelijk ziek kan en zal maken. Moet ik eraan toevoegen dat je vaak wordt opgejaagd door slapeloosheid? Je hebt absolute rust nodig om goed te slapen en zou waarschijnlijk niet in de luidruchtige stad moeten wonen.

Lees nog een Chinese horoscoop of de Chinese horoscoop Hond. Of ontdek je westerse sterrenbeeld of persoonlijke horoscoop.

Gerelateerde artikelen

Wat is beerpong en hoe speel je het?