Jordaan Uitmarkt
Image default
Banen en opleidingen

STAGIAIR RECRUITER CARRIÈRE UITZENDBUREAU LEIDEN

STAGIAIR RECRUITER CARRIÈRE UITZENDBUREAU LEIDEN

Leiden
Zuid-Holland
Vast
32 – 40 uur per week

Ben jij op zoek naar een stageplaats en wil jij gaarne meer elementair cognitief proces van de uitzendbranche? dan is dit je kans! De stageperiode is in conferentie, dus is niet aaneengehecht aan een speciale periode. lees snel voorts voor meer inlichting over deze leerzame stage!

Over de functie

Als stagiaire recruiter ontvang je veel verantwoordelijkheden en kansen om jezelf te ontwikkelen. Hieronder bezitten we een handgreep uit jouw werkzaamheden :

Vacatureteksten opstellen en porties op social communicatiemiddelen, vacaturesites en in ons inherent recruitmentsysteem actief zoeken en toenaderen van potentiële kandidaten voor je vacatures op cv-databanken verzorgen sollicitaties in ons systeem intake- en selectiegesprekken voeren met kandidaten kandidaten proposities bij klanten of potentiële klanten en aansluiting onderhouden door de inspanning telefoon van opdrachtgevers op het regio van personeel ( telefonisch, via de mail of op overeenkomst bij de klant) opzetten en onderhouden van verschillende talentpools. Alle boekhouding overeenkomstig de geldende richtlijnen ( potverteren contracten )

Over het bedrijf

vanuit onze filiaal in leiden ben je gedeelte van een snelgroeiende landelijke uitzendorganisatie met meer dan 30 vestigingen in nederland. Uitzendkrachten behoren we bij het maakt van een volgende stap in hun ontstaan door ze te behoren aan een leuke baan. Opdrachtgevers bemoedigen we bij het verwezenlijken van hun groei, flexibilisering of tijdelijke steun in werk door de juiste mensen te selecteren. We zijn actief als uitzendbureau in uitvoerende vrijmaken en samenbinden opdrachtgevers en talent in afvoer, logistiek, produktie, techniek en office vrijmaken.

Wat wij vragen

Mbo werk- en denkniveau en 32 tot 40 uur beschikbaar je komt uit de directe vorm van leiden groot verantwoordelijkheidsgevoel en een commerciële afstelling, je vind het leuk om te scoren assertief, nieuwsgierig, een beetje brutaliteit en veel lef flinke dosis overtuigingskracht : met deze karaktertrek zorg je dat onze klanten en jouw kandidaten aan mekaar on-line wordt, maar ook aan ons! Je wilt graag afdingen opsteken en neemt initiatief

Wat wij bieden

Een leuke stageplaats waar je veel kunt aanleren als je zelf ook inspanning toont. Je komt te een jong en enthousiast team. Je wordt gedeelte van het team en kunt beschermd jouw ideeën uiten.

Interesse?

Wil jij graag als recruiter ervaring opdoen?

https://www.vindazo.nl/keywords/recruiter.html

Gerelateerde artikelen

KAM-manager vacatures: hulp van een specialistisch bemiddelingsbureau

Tandartsassistente

Hovenier vacature