Jordaan Uitmarkt
Image default
Mode en Kleding

witte t shirts goedkoop

Je witte was wil je natuurlijk zo lang mogelijk spierwit houden. Helaas is het bijna onvermijdelijk dat er na verloop van tijd een soort gelige grauwe waas overheen komt. Witte t shirts goedkoop wit houden wordt door veel mensen gedaan door er wat bleekwater bij te gooien. Dit komt alleen niet ten goede van de kwaliteit. Je levert op den duur dus kwaliteit in voor de witheid van het shirt. Er moeten toch andere manieren zijn.

 

Witte t shirts goedkoop wassen op met natuurlijke middelen

Bleek is natuurlijk alles behalve natuurlijk. Door alle chemicaliën wordt het shirt flink toegetakeld. Door gebruik te maken van natuurlijke middelen zul je zien dat witte t shirts goedkoop wit gehouden kunnen worden. Een van de meest bekendste natuurlijke bleekmiddelen is citroensap. De zuren die in citroensap zitten reinigen textiel en laten de stof witter lijken. Een ander middeltje is waterstofperoxide. We horen je al denken, dat klinkt nogal agressief. Ondanks de naam is dit middeltje heel zacht voor textiel, het haalt de grauwe kleur uit witte kleding binnen een handomdraai.

 

Het begint allemaal bij het shirt zelf

Een shirt wit houden begint bij het shirt zelf. Schaf daarom een shirt aan van goede kwaliteit. Het is zonde om ontzettend veel tijd en moeite te stoppen in het wit houden of maken van een shirt dat zelf de hoop al heeft opgegeven. Let er tijdens de aankoop op dat het shirt niet doorschijnend is, dat is al een teken van slechte kwaliteit.

 

https://web-wings.nl/