Jordaan Uitmarkt
Image default
Dienstverlening

Vacature verpleegkundige

Als het leveren van zorg en het helpen van mensen die het nodig hebben iets voor jou is, dan kan de vacature verpleegkundige een goede optie zijn voor een baan. Als verpleegkundige zijnde doe je erg belangrijke dingen in de zorg en help je mensen met gezondheidsproblemen. Dit doe je onder andere door thuiszorg, woonzorg en andere soorten basiszorg te leveren. Hieronder lees je meer over de vacature verpleegkundige en waarom het een ideale baan is als je in de zorg wilt werken. 

 

Waarom vacature verpleegkundige?

Als verpleegkundige zijnde ben je erg vrij tijdens je werk. Je hebt zaken die je zelfstandig moet afhandelen, maar je werkt ook in teamverband. Waar nodig kunnen jullie elkaar aanvullen. Je levert zorg aan mensen met gezondheidsproblemen. Dit kunnen zowel ziektes als bijvoorbeeld handicaps zijn. Je helpt mensen te doen waar zij zelf moeite mee hebben en wat ze niet meer zelfstandig kunnen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan helpen met eten en drinken, helpen met douchen en verschonen, maar ook aan helpen met het brengen van een bezoekje aan het toilet.

Wat je exact doet bij een cliënt is afhankelijk van wat hij of zij nodig heeft. Je speelt hoe dan ook een belangrijke rol in de zorg en je hebt een onmisbare functie. Tevens draag je veel verantwoordelijkheid met je mee. 

 

Verantwoordelijkheden verpleegkundige

Als je houdt van grote verantwoordelijkheden is ook de vacature verpleegkundige zeker wat voor jou. Je bent er hierbij, uiteraard wel samen met je team, immers verantwoordelijk voor altijd op tijd de zorg te leveren aan iedere cliënt die het nodig heeft. Je hebt een signalerende functie en dient erg scherp en oplettend te zijn en al je kennis en ervaring in te zetten.

Op zoek naar een baan als verpleegkundige? Bezoek de website werkenbij.driegasthuizengroep.nl en bekijk alle openstaande zorg vacatures.