Jordaan Uitmarkt
Image default
Financieel

Koop Ethernet met ideaal met behulp van gratis of goedkope makelaars

De toekomst van slimme contracten en de e-commerce-industrie bevindt zich in het maken van een platform genaamd IED – of ethereum Enterprise Ledger. Wat nodig is, is een gestandaardiseerde manier om de uitwisseling van digitale activa op internet te vergemakkelijken. Dit kan worden bereikt door een nieuwe standaard genaamd IED-token te maken, die een digitale activa kan vertegenwoordigen, zoals IOUS, aandelenaandelen, obligaties, goud of andere waardevolle tokens. Het is echter niet genoeg dat mensen en instellingen wereldwijd deze activa willen ruilen; Voer IED in, een open source e-commerce-protocol waarmee gebruikers niet alleen e-coupons handelen, maar ook om ze door het gebruik van een virtueel smartcontract uit te voeren. Dit virtuele contract stelt gebruikers in staat om veilig en privé met elkaar en het eigendom te handelen en te beheersen over de onderliggende activa.

 

Tot op heden zijn de meeste slimme contractplatforms gebaseerd op complexe scripts Server Side, terwijl IED gebruikers in staat stelt om hun eigen smartcontracten op de vlucht te creëren. Stel je bijvoorbeeld voor dat een gebruiker wat EHE ESHE voor Ethernet-services wil kopen. Om de transactie te voltooien, zou de gebruiker het IED Smart Contract op zijn eigen computer moeten downloaden en installeren. Eenmaal gedownload, kan het Smart Contract-programma vervolgens de transactie op afstand via een webbrowser uitvoeren. Hoewel dit een zeer vereenvoudigd voorbeeld is, zijn de potentiële toepassingen van IED praktisch eindeloos als het gaat om het aanpassen van de manier waarop smart-contracten worden gesteld aan kopers en verkopers zowel online als offline.

 

Koop ethereum met het ideaal is slechts een van de vele manieren waarop gebruikers slimme contracten kunnen uitvoeren met e-commerce-systemen. Een andere methode is door het gebruik van de Asset Exchange, een software-oplossing waarmee gebruikers digitale activa als voorraadaandelen, goud of valuta aan elkaar kunnen overdragen. Er zijn echter veel beperkingen als het gaat om de efficiëntie van deze methode. Bij het vergelijken van het tarief waarbij digitale valuta’s zoals aandelen of geld kan worden overgedragen tussen verschillende markten, zijn de wisselkoersen voor dergelijke transfers veel groter dan de wisselkoersen voor traditionele valuta’s. Dit is waar slimme contracten nuttiger kunnen zijn.

 

KOOP EETE met ideaal heeft het potentieel om de kosten met slimme contracten te verlagen, aangezien kopers geen kosten hoeven te betalen aan makelaars of dealers. Omdat het systeem de koper in staat zal stellen de verkoop van zijn actief op elk moment in de tijd te regelen, zal hij het meest winstgevend punt kunnen vaststellen om zijn actief te verkopen en een andere te kopen. Aangezien de wisselkoers dynamisch zal zijn, kan de koper ook in de loop van de tijd profiteren van de fluctuaties in de waarde van het actief. Als zodanig zullen kopers die Smart Contract-transacties uitvoeren die IED gebruiken, hun risico’s minimaliseren.

 

Een andere manier om ether te kopen met het ideaal is door het gebruik van de Buy Now-functie dat makelaars en dealers op hun websites bieden.

Hoewel het u geen toegang geeft tot een ideaal slim contract, kunt u de mogelijkheid bieden om bestellingen voor toekomstige transacties te plaatsen. Met andere woorden, dit zal u helpen om bestellingen te plaatsen om uw activa te verkopen voordat ze een bepaalde prijs bereiken. Sinds de functie Smart Contract heeft u op veel online makelaars een minimale aanbetaling nodig, wilt u misschien overwegen om een account op te zetten met een makelaardij-site die gratis of goedkope handel biedt als onderdeel van haar diensten.

 

Wanneer u op zoek bent naar een online makelaar die gratis of goedkope handelsopties biedt, moet u een kijkje nemen op het bereik van diensten die het biedt. Sommige makelaars bieden alleen handelsgereedschappen, terwijl anderen een breder scala aan diensten aanbieden, zoals orderbeheer, onderzoekstools en real-time valuta-handel. Als u nieuw bent bij online handelen, dan is het misschien het beste om te beginnen met een makelaar die beide services biedt. Zodra u bekend bent met online handelen, kunt u vervolgens beslissingen nemen over welke specifieke makelaar die u zou willen gebruiken om eetther met ideaal te kopen. Nadat u dit hebt gedaan, kunt u beginnen met het leren lezen en gebruiken van de koop- en verkoopsignalen die zijn gegenereerd door de software.

Klik hier Bitcoinmeester