Jordaan Uitmarkt
Image default
Cadeau

Een op maat gemaakt kerstpakket in Hengelo samenstellen

Wanneer je kiest voor een uitgebreid kerstpakket in Hengelo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een op maat gemaakt pakket samen te laten stellen. Je hebt een keuze uit meer dan zesduizend artikelen, waardoor er altijd wel iets tussen zit voor degene aan wie jij dit pakket gaat geven. Je kunt  voor alle werknemers hetzelfde pakket samenstellen zodat niemand zich benadeeld voelt en je alle werknemers even in het zonnetje zet na een jaar lang aan hard werken voor jouw bedrijf. Geen saai pakket meer zoals ieder bedrijf dat doet, geen standaard pakket, maar juist een pakket waar de werknemers zich speciaal door voelen. Iets wat goed bij hen en jouw bedrijf aansluit is natuurlijk perfect voor een kerstpakket in Hengelo.

 

Advies

Je kunt het kerstpakket in Hengelo helemaal naar eigen wensen samenstellen, dit kan  online en hierbij kan je advies vragen van een adviseur. Het is namelijk niet altijd even makkelijk om tussen duizenden artikelen te kiezen. Maar wanneer je aangeeft wat voor soort indruk je wilt achterlaten of wat voor budget je hebt en wat voor soort bedrijf je hebt kan de adviseur je helpen met het samenstellen van je kerstpakket in Hengelo. Het pakket wordt dan helemaal gemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf, waardoor je niet alleen maar de werknemers hiermee verblijd, maar jouw merk ook nog hierin terug te zien is.

 

Producten in het pakket

Je kunt uit diverse producten kiezen wanneer je een kerstpakket in Hengelo gaat samenstellen. Dit betekent foodproducten, zoals een reep chocolade of een zakje snoepjes, maar hierbij behoren ook natuurlijk non food producten, zoals een lekkere douchegel of een leuk item voor in je woning. Je kunt al een kerstpakket in Hengelo samenstellen vanaf 20 medewerkers, zo is het ook voor de kleine ondernemers mogelijk.