Jordaan Uitmarkt
Image default
Winkelen

Beste rugzak formaat en gewicht voor Carry-On vliegreizen

Wij geven de voorkeur aan kleinere tassen die onder de stoel voor ons passen. Ja, het kan een uitdaging zijn om je hele leven in een 40L tas te stoppen, maar wow, het is het waard! Geloof ons, u kunt uw hele leven in een Eastpak rugzak van 18 liter stoppen als u gedisciplineerd bent, en we raden u ten zeerste aan om onder de 50 liter te blijven als u met één tas reist. Het leven is gewoon makkelijker met een kleinere & lichtere rugzak. Als u een beetje vals wilt spelen en wat extra ruimte wilt, kunt u ook de sling bag aan de voorkant, rugzak op de rug route.

Luchtvaartmaatschappijen kunnen nogal gierig zijn met de hoeveelheid gewicht die je mee aan boord mag nemen. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat uw rugzak zelf niet te zwaar is, of u zal niet zitten kundig voor passen in zo veel kleding en andere reizen spullen. We zijn allemaal voor minder kleding en spullen, maar we zijn niet voor het krijgen van hit met extra kosten als uw carry-on is overgewicht. Als u begint met een tas die al te zwaar is voordat u hem hebt ingepakt, bereidt u zich gewoon voor op een mislukking! Wij berekenen een carry-on naleving score voor elke reisrugzak beoordeeld op onze site met behulp van de afmetingen en gegevens die we verzamelen van de meeste luchtvaartmaatschappijen wereldwijd.

Echt volume
Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in al dit gepraat over liters van een rugzak. Er is echt geen “industrie standaard” rond dit, en de liter grootte van een pack kan variëren van merk tot merk. Wat belangrijker is, is het “ware volume” van een rugzak en hoe bruikbaar de ruimte is. Een of andere rare, trapeziumvormige rugzak zal zeker meer een uitdaging zijn dan iets met een groter, rechthoekig compartiment. De dikte en flexibiliteit van het materiaal zijn ook van belang. Een dun, stevig materiaal zal je meer ruimte laten binnenin een rugzak dan iets met een dikke vulling in de voering. Een stijf materiaal – dyneema, bijvoorbeeld – heeft echter niet veel extra flexibiliteit en is niet erg vergevingsgezind wanneer u uw tas tot de rand probeert in te pakken. De efficiëntie van de ruimte kan de bruikbaarheid van een rugzak maken of breken.

Gerelateerde artikelen

De online winkel die bekend staat om hun geweldige klantenservice