Variatie in werkplek stimuleert het brein

Een unieke evenementenlocatie? Wij bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Wij van C-Bèta bieden een ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Unieke evenementenlocatie in omgeving Amsterdam

Wij hebben ruimtes voor grote bijeenkomsten maar ook voor kleine vergaderingen. Voor elke behoefte is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. U kunt bij ons voor een dagdeel of de gehele dag een ruimte huren. De ruimtes beschikken over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zoekt een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan vertellen wij u hier graag meer over.

Onze bijzondere werkplekken in Hoofddorp

Wij als C-Bèta verlengen de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, onderzoekers en adviseurs. Een flexibele werkplek bij ons is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. In de ruimtes kun je gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community.

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties

De unieke ruimtes bevorderen unieke concepten en ideeën. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw behoeften. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. Hierdoor is de ruimte geschikt voor grote groepen voor het geven van  presentaties en workshops, ook is het geschikt voor personeelsfeesten en standruimte.  Zijn deze ruimtes nog iets te groot voor u dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes aan zoals de  ODS Container of de Finch. Deze zijn ideaal als evenementenlocatie voor kleine vergaderingen, presentaties of één-op-één-gesprekken. 

Zoekt u werkplekken of een plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

http://c-beta.nl/