Categorie: Tuin en buitenleven

Een tuinhuis op maat laten maken

Je tuin staat vol met meubilair, bloembakken en ander tuingerei. Soms ziet je tuin er echter zo vol uit dat je sommige spullen het liefste zou willen opbergen. Als je echter geen plek hebt om dit op te ruimen, dan staat het maar ergens in de tuin. Deze spullen worden dan constant blootgesteld aan de elementen, waardoor het kapot kan gaan. Een ideale oplossing zou een tuinhuis op maat zijn. Hierin kun je al jouw overbodige spullen kwijt, maar ook gereedschap, speelgoed en fietsen.

Een tuinhuis kun je ook gebruiken om te zitten wanneer het regent. Je moet dan wel over een ruim tuinhuis beschikken. De meeste mensen kopen een tuinhuis voor hun rommel of om spullen op te bergen die maar eens in de zoveel tijd gebruikt worden. Als je een kant-en-klaar tuinhuis koopt ben je echter beperkt in de mogelijkheden.

Tuinhuis op maat

Je kunt daarom het beste kiezen om een tuinhuis op maat te laten maken. Zo krijg je precies de stijl en de maat tuinhuis naar jouw keuze. Als je zelf een tuinhuis gaat samenstellen, heb je de vrije keuze over de vorm, de houtsoort en het type tuinhuis. Wanneer je zelf niet zo handig bent met klussen, dan kun je de opbouw en montage beter over laten aan professionals.

Voor ervaren vakmensen is het een koud kunstje om jouw tuinhuis op maat te maken. Zij doen dit namelijk meerdere keren per week. Zij bouwen wat jouw wensen zijn. Of het nu om een tuinhuis met plat dak of zadeldak is, niets is onmogelijk.

https://handelsondernemingkirkels.nl/tuinhuis-op-maat/

Boomhut bouwen in Scandinavische stijl

Jordaanuitmarkt

Heb jij wel eens in Scandinavië een tocht door de natuur gemaakt? Je loopt overdag door de bossen en je kanoet over de meren, je slaapt in boomhutten en vlotten, je kookt op een vuur en je wast je in de rivier. Zo’n tocht maken is echt enorm leuk en uitdagend. Je bent even helemaal één met de natuur, geen telefoons, verplichtingen en afleiding. Gewoon jij, de bossen en het water. Heerlijk.

 

Helaas is het voor ons deze zomer niet echt mogelijk om zo’n prachtig avontuur te beleven in Scandinavië, nu zitten we de hele zomer in Nederland. En in ons landje is niet zulke mooie natuur waar je door heen kan dwalen. We kunnen dus niet naar Scandinavië, maar Scandinavië kan wel naar ons toe komen! Er is een manier om dat vakantie gevoel in de natuur naar Nederland te halen: namelijk door het bouwen van een boomhut in je achtertuin!

 

Toegegeven, een boomhut bouwen is niet zo één twee drie gebeurd, maar het is zeker wel de moeite waard. Het is dé manier om dat vakantie gevoel naar je tuin te halen en bovendien maak je alle kinderen er heel blij mee!

 

Als je een boomhut wil gaan bouwen, dan moet hij natuurlijk wel een beetje lijken op die hutten en huizen in bijvoorbeeld Zweden. Hoe doe je dat? Dat is simpel, door Scandinavische kleuren verf te gebruiken! Zo koop je bij het van oorsprong Zweedse bedrijf Moose Färg verf voor hout in alle kleuren die je in Scandinavië hebt gezien: gebroken wit, loodgrijs, Zweeds rood, zomers blauw, Victoria groen, Zweeds geel en ga zo maar door. Bij Moose Färg leveren ze verf van kwaliteit: hij druppelt niet, blijft vele jaren goed zitten en werkt heel fijn. Wat wil je nog meer? Een gratis kleurenkaart! Die kan je aanvragen op de website van Moose Färg, zo kan je precies zien welke combinaties mooi zouden kunnen staan bij jouw boomhut.

https://www.moosefarg.nl/