Categorie: Particuliere dienstverlening

Behaal je A2 en A-rijbewijs bij deze motorrijschool in Almere

Vanaf een leeftijd van 20 jaar mag je starten met het volgen van motorrijlessen. Je volgt dan lessen voor je A2-rijbewijs. Wanneer je 24 jaar bent of al twee jaar je A2-rijbewijs op zak hebt, mag je ook starten met rijlessen voor het A-rijbewijs. Vraag je je af waar je het best motorrijlessen kunt volgen? Bekijk dan eens de website van Verkeersschool RUUD. Deze motorrijschool in Almere heeft ruim 20 jaar ervaring en heeft al vele mensen aan een motorrijbewijs geholpen. Je wordt opgeleid door ervaren en KNMV-gecertificeerde instructeurs die jou op de motor volgen. Zo krijg je tijdens de lessen altijd voldoende begeleiding. De praktijklessen in combinatie met video-ondersteuning zorgt ervoor dat jij straks veilig de weg opgaat.

De voordelen van deze flexibele rijschool

Wanneer je kiest voor Verkeersschool RUUD om motorrijlessen te volgen, profiteer je van verschillende voordelen. Zo hebben ze een zeer hoog slagingspercentage, waardoor je verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast volg je les op een nieuwe motor met ABS en handvatverwarming. Daarnaast is deze motorrijschool in Almere erg flexibel, bijvoorbeeld bij het ophalen en brengen van en naar een gewenst start- en vertrekpunt. Ook is er een mogelijkheid tot deelbetalingen en ook het indelen van de lessen is zeer flexibel. Daarnaast heb je ook nog eens de keuze uit verschillende soorten lespakketten.

Volg een vrijblijvende proefles

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat een les bij deze motorrijschool in Almere precies inhoudt? Vraag dan een proefles aan. Deze les is geheel vrijblijvend en zo ontdek je of de lessen bij jou passen. Neem hiervoor contact op met de specialisten van Verkeersschool RUUD via de contactgegevens op hun website. Weet je al welk lespakket je wilt afnemen? Dan kun je je ook direct inschrijven. Doet dit eenvoudig en snel via het online inschrijfformulier op de website van deze rijschool.

https://verkeersschoolruud.nl/

Een mooie houten vloer kopen bij een specialist

Jordaanuitmarkt

Al voor een tijdje waren ik en mijn partner op zoek naar een mooie houten vloer voor bij ons in huis. Maar we konden maar niet de goede vinden die past bij het gehele interieur van het huis. We hadden een bepaalde stijl uitgekozen dat een warme sfeer afgeeft en toch iets moderns heeft. Dat wilde wij ook in onze vloer bereiken, maar elke keer bij een vloerenwinkel kwamen we maar niet de vloer tegen die we wilden. Of we hadden een vloer gezien die een veel te hoge prijs had en dat was ook niet meer leuk.

De houten vloer voor ons nieuwe huis

We zijn maar weer eens gaan verder kijken naar verschillende aanbieders in houten vloeren. Onze opties raakte een beetje op en nu moesten we kritisch gaan kijken naar wat voor soort vloeren ze verkochten en of het was wat wij wilden. Na even zoeken kwamen we bij de website van Bax Houthandel terecht. Een specialist als het ging om houten vloeren en dat vonden wij allebei interessant klinken. Ook hun assortiment was erg divers en eigenlijk wat we zochten. We zagen ook op de website dat ze een grote showroom hadden met verschillende vloeren, dat was een goed idee om even langs te gaan.

Hij is helemaal perfect

Toen we daar eenmaal aankwamen werden we vriendelijk begroet door het personeel en konden we rustig door de showroom van Bax Houthandel heen lopen zolang we wilden. Na ongeveer een half uurtje kijken, vonden we eindelijk de vloer die perfect zou zijn in ons huis. We vroegen hoeveel deze kosten en of ze deze speciaal voor ons op maat konden laten maken. Dit was geen enkel probleem voor hen en we vonden dat ze goede service aangeboden. Nu hebben we eindelijk de vloer die we altijd al wilden.

Bezoek de website

Wilt u ook eens een kijkje nemen in de showroom van Bax Houthandel? Of bent u meer benieuwd naar het assortiment? Bekijk dan eens de website van hen via www.baxhouthandel.com voor meer informatie over hun producten en nog veel meer.