Linnen gordijnen geven u kamer de perfecte sfeer

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Bent u op zoek naar linnen gordijnen? Neem dan snel contact met ons op

Meerdere soorten gordijnen, kies wat bij u past

Wij bieden een ruime keus uit gordijnen aan. Naast onze linnen gordijnen hebben wij namelijk ook linnenlook of transparante gordijnen. De verschillende materialen hebben ook verschillende eigenschappen. Linnen heeft een grove structuur die zorgt voor een luxe uitstraling. Bij ons kunt u uw linnen gordijnen gratis laten voeren voor een isolerende- en verduisterende werking. Zo zijn ze aangepast op uw wens. Linnenlook gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester. Toch hebben ze de karakteristieke uitstraling en structuur van linnen gordijnen. Het voordeel van linnenlook is dat dit materiaal kreukherstellend is en nauwelijks krimpt. Hierdoor kunt u deze gordijnen eenvoudig zelf reinigen. Transparante gordijnen staan ook wel bekend als vitrage of inbetweens. Deze gordijnen zijn een combinatie van polyester en linnen. De fijn geweven stof filtert niet alleen het licht, maar ook de doorkijk. U kunt zelf kiezen wat u het meeste anaspreekt. WIlt u meer informatie hebben? Neem dan contact met ons op!

De afwerking precies zoals u dat wenst

Onze linnen gordijnen worden niet alleen gratis op maat gemaakt, wij voeren hem ook gratis voor u. Het voeren van gordijnen heeft een aantal voordelen. Zo beschermt u de linnen gordijnen tegen het zonlicht en behouden ze daardoor beter hun kleur. Daarnaast geeft de voering de gordijnen extra volume. Hierdoor vallen ze mooier en wordt het stoere effect van linnen versterkt. Ook heeft het voeren van gordijnen een isolerende werking. De warmte wordt in de zomer buiten gehouden, en in de winter  juist de kou en tocht. Zo controleert u zelf beter hoe warm of koud het in uw huis is. Met gevoerde linnen gordijnen wordt tevens de doorkijk voorkomen, ook wanneer u ‘s avonds binnen het licht aan heeft. De voeringstof is verkrijgbaar in meerdere kleuren én meerdere diktes. Zo kunt u kiezen voor lichtdoorlatende linnen gordijnen of geheel verduisterende gordijnen. Volledige verduisterende gorijnen worden vaalk gekozen voor de slaapkamer. Zo komt er geen licht doorheen en kunt u s’ ochtends lekker lang blijven liggen.

Kies uw kleur

Wanneer u kiest voor linnen gordijnen, kunt u kiezen uit 12 verschillende kleuren voor uw gordijnen. Van maagdelijk wit tot stoer donkergrijs of antraciet. En van een natuurlijke naturel kleur tot het warme taupe. Door dit brede aanbod vindt u altijd wel een kleur die past bij uw interieur en smaak. Bent u op zoek naar iets tijdloos dat makkelijk te combineren is met andere kleuren? Kies dan voor de populaire kleur peper & zout. Deze combinatiekleur bestaat uit gebleekt linnen en naturel linnen. Of zoekt u een frisse basiskleur die rust brengt in een ruimte? Dan is lichtgrijs de juiste kleur voor u. Ook leuk voor een stoere jongens slaapkamer of voor op kantoor. Voor elek gewenste sfeer is een kleur. Wilt u weten welke kleur past bij de sfeer die u wenst? Neem vrijblijvend contact met ons op, danhelpen wij u verder.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. We kijken graag samen wat past bij u en geven gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op. Linnen gordijnen helpt.

https://www.linnengordijnenshop.nl/