Categorie: Kinderen

Veelzijdig, vertrouwelijk en zorgeloos

Jordaanuitmarkt

Bij dit kinderdagverblijf in Bleiswijk kunt u uw kunt in alle vertrouwen achterlaten als u en uw partner moeten werken. De professionele leidsters zullen uw kind direct op zijn gemak stellen. Omdat de teams niet vaak wisselen, zal uw kind snel gewend zijn aan het regelmaat en de mensen en kinderen die hier rondlopen. Dit zorgt voor een rustige omgeving. Dit kinderdagverblijf in Bleiswijk is super gezellig. Uw kind zal waarschijnlijk snel vrienden maken. Sociale ontwikkeling wordt hier namelijk enorm gemotiveerd. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de motoriek, maar uw kind mag hier voornamelijk gewoon lekker kind zijn.

Het proces voor het verblijf

U kunt vrijblijvend even langskomen om te sfeer te proeven. Zo kunt u zelf oordelen over de ruimte en onze manier van werken. Wij begrijpen dat u graag wilt weten waar uw kind terecht komt. Dit is de reden dat wij u graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Als u vragen of opmerkingen heeft dan kunt u dit meteen laten weten en krijgt u er direct een reactie op. Wanneer u uw kind komt ophalen van het kinderdagverblijf zullen wij u vertellen hoe het is gegaan en of er nog opvallende dingen zijn gebeurd. Wij zorgen ervoor dat u altijd weet wat er speelt en of er nieuwe ontwikkelingen zijn. Ook de minder leuke dingen delen wij, zo weet u altijd dat wij transparant en eerlijk naar u zijn.

Activiteiten voor uw kind

Het is belangrijk dat uw kind het bij ons naar zijn of haar zin heeft. Er wordt alles aan gedaan om elke dag opnieuw fijn en gezellig te maken. Er zit structuur in de dag op het gebied van eten en drinken. Het is standaard dat iedereen samen eet en drinkt en fruit eet en andere zaken. Er zijn veel speelmogelijkheden en onder begeleiding kan er buiten worden gegaan. Er zijn spullen om lekker te knutselen en de creaties mee naar huis te nemen. Binnen zijn ook veel speelgoed spullen om te klimmen en te bouwen.Je dochter blij maken met kinderoorbellen

Jordaanuitmarkt

Kinderoorbellen zijn erg leuk om te geven aan je dochter. Waarschijnlijk wil ze al langer gaatjes in haar oren, maar wilde je zelf hier even mee wachten. Of je dochter heeft al vanaf jonge leeftijd gaatjes in haar oren. Veel meisjes vinden het leuk om kinderoorbellen te dragen. Op een jonge leeftijd zijn kinderen namelijk veel bezig met hun identiteit. Hierbij willen ze dan heel erg dingen opzoeken die binnen hun geslacht vallen. Voor meisjes horen daar kinderoorbellen bij, maar misschien vindt je zoontje het ook wel leuk om kinderoorbellen te dragen. Er is dan een grote selectie van kinderoorbellen. Zo weet je zeker dat er iets bij zit wat je kind leuk vindt. Ze zijn er in allemaal verschillende vormen en maten. Ook kunnen ze bepaalde thema’s hebben die kinderen leuk vinden, zoals Hello Kitty of Winnie de Pooh. Zo weet je zeker dat ze het leuk vinden en herkennen omdat ze deze figuren vaker zien in het dagelijks leven. Maar er zijn ook meer simpele kinderoorbellen, met bijvoorbeeld sterretjes of hartjes. Deze zijn wat tijdlozer, zo weet je zeker dat ze die voor lange tijd mooi zullen vinden. 

Waarom kinderoorbellen 

Je zal je misschien afvragen wat het verschil is tussen normale oorbellen en kinderoorbellen. Naast dat deze andere thema’s hebben bestaan ze ook uit ander materiaal. Zo zijn ze lichter en zijn ze uit materialen gemaakt die ervoor zorgen dat hun oor minder snel ontsteekt. Dat is natuurlijk heel erg fijn wat je wil niet dat je kind pijn aan hun oren krijgt door de kinderoorbellen. Het is dus veel handiger om kinderoorbellen te kopen voor je kind in plaats van normale oorbellen. Omdat kinderoorbellen voor kinderen zijn gemaakt en hun leven. Zo kunnen ze gewoon nog lekker spelen en hun dingen doen met kinderoorbellen in.