Categorie: Financieel

Akte van cessie kan je bijstaan bij het verkopen van verschillende vorderingen

Jordaanuitmarkt

Wilt u een vordering verkopen omdat u het zat bent om te wachten op uw geld? Wilt u zekerheid en duidelijkheid? Wilt u niet langer in onzekerheid leven? Dan kunt u nu uw vorderingen verkopen en hier krijg je dan een akte van cessie voor terug. Een Akte van cessie is een bewijs dat je krijgt bij het verkopen van een vordering. Dit is dus een stukje bewijs dat jou kan helpen om aan te tonen dat de vordering niet langer meer jouw probleem is maar dat je dit hebt door verkocht aan een andere partij. Door de akte van cessie voorkom je dat je problemen krijgt in de toekomst en het is dus een hulpmiddel om je meer rust en zekerheid te bieden. Akte van cessie is er ter bescherming van jou bij het verkopen van een vordering of factuur om zo te zorgen dat jij je helemaal rustig voelt en jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de afhandelingen van de vordering of de factuur.

Waarom bestaat de akte van cessie?

Jij beperkt je risico door het verkopen van je vordering en het verkopen van je factuur en tevens word je door de Akte van cessie ook nog eens beschermd om zo je rust te geven. Een vordering of een factuur verkopen vormt een risico beperking, je hoeft hierdoor niet te wachten op je geld maar je kunt je factuur of vonnis of vordering verkopen zodat je onzekerheid afneemt en je niet hoeft te wachten op de betaling van de andere partij. Je bent hierdoor niet langer afhankelijk en je bent geheel onafhankelijk geworden. Dit biedt jou meer rust en vrijheid want jij hoeft je niet meer druk te maken over achterstallige betalingen of iets dergelijks. Kijk eens op Debt Capital voor meer info.

Vraag om raad bij een accountant in Tilburg en omgeving

Jordaanuitmarkt

Voor zowel kleine als grote bedrijven is het advies van een accountant in de omgeving van Tilburg heel erg belangrijk. Natuurlijk is het handig om de administratie uit handen te kunnen geven aan iemand die er alles vanaf weet. Maar dat is niet de enige taak van een accountant. Wie een onderneming heeft, weet hoeveel het waard is om professioneel advies op maat te krijgen. LDE Accountants B.V. staat voor u klaar als u zit met fiscale vraagstukken. Wilt u meer weten over de diensten van deze accountant in Tilburg? Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Fiscaal advies van een professionele accountant in Tilburg

Wanneer is het tijd om te investeren? Is er voldoende draagvlak voor een nieuwe investering? Hoe lost u lastige fiscale vraagstukken op? En hoe zet u een goede fiscale strategie uit? Het zijn stuk voor stuk vragen waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen, maar waar vaak niet uw expertise ligt. Op die momenten is het heel fijn om een accountant in Tilburg achter de hand te hebben waar u altijd terecht kunt. LDE Accountants B.V. staat voor u klaar om alles in goede banen te geleiden. Veel ondernemers ervaren dat echt als een uitkomst. U kunt zich focussen op uw onderneming, u weet zeker dat alles goed verloopt en u krijgt antwoord op al uw prangende vragen.

De belastingadviseur die werkzaam is in Eindhoven is er voor u

LDE Accountants B.V. is als accountant én belastingadviseur werkzaam in Eindhoven en omstreken. Veel ondernemers in het mkb kiezen ervoor om de administratie en belastingaangifte aan een expert over te laten. Met een belastingadviseur in Eindhoven die meekijkt en taken van u over kan nemen, bespaart u veel tijd en moeite. En in veel gevallen bent u ook voordeliger uit: een belastingadviseur kan uw onderneming uit Eindhoven precies wijzen op rechtmatige belastingvoordelen. Een slimme investering dus, die u er op de lange termijn vanzelf uithaalt.

De vacature Financial Controller: opleidings- en ervaringseisen

Jordaanuitmarkt

Heeft u interesse in een vacature Financial Controller, dan is het van belang te weten wat er in een dergelijke functie precies van u wordt verwacht. De vacature Financial Controller is de afgelopen jaren dankzij ontwikkelingen in het werkveld namelijk steeds veelzijdiger geworden. Aan het vervullen van deze functie zijn bovendien ook specifieke opleidings- en eventueel ervaringseisen verbonden. Scope Finance helpt niet alleen werkgevers, maar ook werkzoekenden op financieel gebied met het vinden van de juiste match.

Waar houdt een financieel controller zich mee bezig?

Wordt uw enthousiasme gewekt door het vinden van een vacature Financial Controller, dan wordt deze met de kennis dat dit een zeer dynamische functie is, wellicht nog meer aangewakkerd. Het ooit zo stoffige image verdwijnt steeds meer naar de achtergrond. Het invullen van een vacature Financial Controller betekent allang niet meer dat u de hele dag naar cijfers op een Excel-werkblad staart. Sterker nog, vanwege al die ontwikkelingen is alleen Excel al geruime tijd niet meer toereikend. De financiële huishouding waarmee u zich in dit beroep bezighoudt, is vandaag sterk gekoppeld aan beleidsvoering. U legt verbanden tussen financiële data en processen op de werkvloer. De gegevens en inzichten dit u opleveren, helpen u om samen met het algemeen management verbeteringen aan te brengen.

Opleiding en ervaring

Bent u geïnteresseerd in de vacature Financial Controller, dan dient u over minimaal een HBO werk- en denkniveau te beschikken. Een BSc of MSc op het gebied van bedrijfseconomie, bedrijfsinformatica of accountancy wordt meestal specifiek gevraagd, evenals werkervaring. De door bedrijven gestelde ervaringseisen kunnen uiteenlopen, maar meestal is er sprake van een minimale eis van drie jaar. Dit kan oplopen tot zeven jaar of meer. Deze eis bestaat mede vanwege de dosis inzicht en mate van zelfstandigheid die van u gewenst wordt. Ervaring binnen accountancybedrijven is voor veel potentiële werkgevers een pré.

https://www.scopefinance.nl/

Met gemak in vastgoed investeren

Jordaanuitmarkt

Als u in vastgoed wilt investeren, dan bent u zeker niet de enige! Steeds meer mensen besluiten om de spaarrekening links te laten liggen en ook aandelen zijn niet meer de eerste keuze om rendement te behalen. Op dit moment is investeren in vastgoed namelijk veel meer rendabel dan uw geld op een spaarrekening zetten. Ook het kopen en opnieuw verhuren van een appartement om zo de hypotheek af te betalen, heeft niet meer de voorkeur. In deze situatie moet u echter wel zelf de rol van huisbaas aannemen, met alle uitdagingen van dien. Er is nu een zeer interessant alternatief, namelijk het aanschaffen van een vakantiehuisje op een bekend recreatiepark. Met deze constructie geniet u van een vast inkomen terwijl u zelf geen omkijken heeft naar de exploitatie en het onderhoud.

Kom naar een vakantiepark voor een belegging

Een goed voorbeeld van een dergelijk concept is te vinden bij Center Parcs Vastgoed. U koopt dan een huisje op één van de Belgische – of andere Europese – parken van Center Parcs en zij zullen vervolgens de lasten op zich nemen. Dat betekent dat ze de huurders zoeken en ontvangen, dat ze het huisje onderhouden en tevens nemen ze het schoonmaakwerk na elk bezoek op zich. U laat ze als het ware gebruikmaken van uw huisje en daarvoor betaalt het park u een van tevoren vastgesteld bedrag. U ontvangt gegarandeerde winstuitkering, ongeacht de bezetting van het huisje of de mate van onderhoud dat nodig is. Een standaard contract loopt gemiddeld 15 jaar, wat betekent dat u tijdens die periode gegarandeerd bent van een inkomen voor de aankoop die u heeft gedaan.

Gemakkelijk en veilig

Als investeren in vastgoed uw intentie was, dan kan het geen kwaad om eens met een vakantiepark in gesprek te gaan. Bij Center Parcs wordt u van begin tot eind begeleid en heeft u te allen tijde inspraak over wat er met uw vakantiehuisje gebeurt. En mocht u dit willen, dan kunt u ook een overeenkomst aangaan waarbij u zelf ook van uw huisje gebruik mag maken. Gemakkelijker en veiliger investeren in vastgoed is er niet.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/

Belastingaangifte laten doen door een expert

Jordaanuitmarkt

Zonder zorgen belastingaangifte laten doen door een professioneel administratiebureau: dat is voor veel ondernemers geen luxe, maar een noodzaak. Parel Administratie & Advies kunt u met een gerust hart vragen om mee te kijken en advies te geven, of om de aangifte voor u te doen. Belastingaangifte laten doen is het makkelijkst als u een belastingadviseur in Tilburg inschakelt. Wilt u meer weten over de diensten van een belastingconsulent? Lees dan verder voor meer informatie.

Belastingaangifte laten doen is een noodzaak

Als ondernemer heeft u het razend druk. Het invullen van de belastingaangifte kost u tijd, die u eigenlijk niet vrij kunt maken. Zeker als het gaat om complexe belastingzaken, zoals dat voor ondernemers vaak het geval is. Het kan dan ook aan te raden zijn om een externe partij in de arm te nemen. Een belastingadviseur in Tilburg kunt u om advies vragen, of zelfs uw gehele belastingaangifte laten doen.

Uw belastingzaken onder controle

Het klinkt voor de hand liggend dat u zelf belastingaangifte doen. Wie kent de inkomsten en uitgaven van uw eigen bedrijf beter dan u? Maar veel ondernemers verkijken zich op de complexiteit van de belastingaangifte. Wie de expertise mist, moet ontzettend veel tijd en moeite investeren om alles rond te krijgen. Dat is simpelweg niet altijd mogelijk. Een belastingadviseur in Tilburg inschakelen is dan ook een goede optie, als u zeker wilt weten dat alles goed komt met het aangeven van de belasting.

Investeren in de belastingadviseur

Bent u de eigenaar van een stichting of van een bv, dan moet u ieder jaar belastingaangifte doen. Daar komt ook de vennootschapsbelasting bij om de hoek kijken, die ieder jaar verandert en erg complex kan zijn. Een investering in een belastingadviseur in Tilburg die de belastingaangifte voor u kan doen, ligt dan ook voor de hand. Zo kunt u zich weer richten op uw onderneming.

Personeelsadministratie uitbesteden: de voordelen op rij

Jordaanuitmarkt

Personeelsadministratie uitbesteden levert u als ondernemer tijdswinst op doordat u zelf niet langer zorgt hoeft te dragen voor alle administratieve en financiële facetten die gepaard gaan met personele zaken. U wordt daarnaast ook ontzorgt van de belangrijkste werkgeversrisico’s. Het is het payroll bedrijf dat juridisch werkgever wordt, en daarmee een deel van uw werkzaamheden en verantwoordelijkheden overneemt. Zo heeft u bijvoorbeeld geen kosten meer bij ziekteverzuim en hoeft u geen ziektekostenverzuim verzekering meer te hebben. Ook het opmaken van arbeidscontracten, het verwerken van verlofuren en een tijdige uitbetaling van salarissen wordt u uit handen genomen.

Hoe werkt payrolling?

Een payroll organisatie die u op deze wijze kan ontzorgen is 365 Payroll. Dit bedrijf draait al geruim wat jaren mee in de Human Resources sector. Met deze ervaring op zak ondersteunt dit bedrijf u graag door de personeelsadministratie van uw onderneming op zich te nemen. Bestaande en nieuwe werknemers worden in dienst genomen door 365 Payroll, daarmee wordt dit bedrijf de juridische werkgever en draagt zodoende de arbeidsrechtelijke risico’s. Voor u verandert er niets op de werkvloer van uw onderneming zelf. Zo gaat u zelf over het werven en kiezen van nieuwe werknemers, bepaalt u de arbeidsvoorwaarden en voert u de functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken. Mocht u dit echter wensen dan kan 365 Payroll wel advies geven en hulp bieden bij deze werkzaamheden.

Past het uitbesteden van personeelsadministratie bij uw onderneming?

Of u nu starter bent of al een aantal jaren een eigen zaak runt, in beide gevallen kunt u genieten van de voordelen van het uitbesteden van uw personeelsadministratie. Ook als u voor een bepaalde termijn hulp nodig heeft zit u goed bij 365 Payroll. Werkt u veel met flexibele werknemers? Dan kan 365 Payroll u informeren over contractflexibiliteit. Zelf kunt een werknemer tot maximaal 2 jaar een arbeidscontract voor bepaalde tijd geven. Met een payroll contract, ofwel inleencontract, bedraagt de contractflexibiliteit vijfeneenhalf jaar.

https://365payroll.nl

Cryptovaluta kopen, verkopen en beheren

Jordaanuitmarkt

Kent u de Bitcoin van voor en achter, dan kunt u altijd nog de cryptovaluta kopen. Een cryptovaluta is een kleinere munt, welke evenals de Bitcoin sterk kan fluctueren in waarde. Dit maakt het een ideale investering voor mensen die snel geld willen verdienen; instappen op het juiste moment en de munt weer verkopen op haar hoogtepunt. Alles draait bij de cryptovaluta en Bitcoin om vertrouwen; hoe meer mensen vertrouwen hebben in het verhaal achter de munt, des te hoger zal de koers geraken. Diezelfde speculatie zorgt ervoor dat de munt de ene dag tientallen procenten in waarde kan stijgen en de volgende dag andersom kan dalen in koerswaarde. Wat moet u hierover weten?

Cryptovaluta kopen: wanneer en waarom?

Een cryptovaluta is een gecentraliseerd betalingssysteem, waar geen derde partij invloed meekijkt. Alle transacties die worden gedaan met de cryptovaluta worden vastgelegd in een blockchain, welke volledig geautomatiseerd en met encryptie is gemaakt. Het is een snelle en veilige manier van betalen over het internet, getuige ook het feit dat u weinig persoonlijke informatie nodig heeft voor een eigen account. Een cryptovaluta kopen doet u bij een broker. Hier kunt u een online e-wallet koppelen, maar u kunt er ook voor kiezen direct in te kopen met uw account. Bij de Bitcoin Meester komt u dit principe tegen. Koop uw gewenste cryptovaluta in en start met handelen.

De Bitcoin kopen; het topje van de ijsberg

De Bitcoin is verreweg de bekendste cryptovaluta. Wilt u een Bitcoin kopen, dan praten we over het algemeen al over millibits, aangezien de Bitcoin al een enorme waarde vertegenwoordigt. Zoals u wellicht weet kan de Bitcoin van dag tot dag een sterke waardestijging- of daling laten zien. Het is dus belangrijk om op het juiste moment in te stappen wanneer u de Bitcoin koopt. Wilt u een Bitcoin kopen of misschien een kleinere cryptovaluta? Volg dan de laatste koersstanden én het nieuws omtrent iedere munt; zo weet u wanneer u met een gerust hart kunt instappen. Laat u informeren over alle facetten van de cryptovaluta bij Bitcoin Meester. 

Uw loonadministratie altijd vakkundig uitgevoerd door de specialist uit Arnhem

Jordaanuitmarkt

Natuurlijk is het belangrijk dat de loonadministratie van uw bedrijf in Arnhem of elders altijd tijdig wordt gedaan. Ook wanneer uw eigen HRM-personeel op vakantie is of bijvoorbeeld afwezig is door ziekte. Schakel in zulke gevallen de specialist op het gebied van loonadministratie in de omgeving van Arnhem in. Voor de invulling van het doen van de loonadministratie zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om over te stappen naar het online loonadministratiesysteem van HRM Salarisverwerking, waardoor u er zeker van bent dat nettolonen, premies en loonheffingen tijdig worden betaald. Ook kunt u al vanaf €6,- per stuk loonstroken laten opstellen. De factuur die u vervolgens krijgt is zeer overzichtelijk opgesteld. Er staat duidelijk op vermeld hoeveel tijd de medewerkers van HRM Salarisverwerking met uw loonadministratie bezig zijn geweest en u betaalt een schappelijk bedrag voor het gebruik van de software.

Maak gebruik van een gratis demo

Zou u eerst willen proberen of loonadministratie van HRM Salarisverwerking iets voor u is? Dan kunt u gebruikmaken van een gratis demo. U betaalt dan geen licentiekosten en heeft toch een duidelijk overzicht in uw salarisadministratie, voor zowel uzelf als uw medewerkers. Op deze manier kunt u op een laagdrempelige en voordelige manier kennismaken met het salarisadministratiesysteem van deze specialist. Besluit u vervolgens om het systeem daadwerkelijk te gaan gebruiken voor de loonadministratie van uw bedrijf in bijvoorbeeld Arnhem? Dan betaalt u altijd een passende prijs.

De voordelen van een online salarisadministratiesysteem

Het loonadministratiesysteem van HRM salarisverwerking werkt online. Dit heeft voor u enkele voordelen. Zo weet u zeker dat de gegevens die getoond worden kloppen. Niet alleen omdat ze veilig worden opgeslagen, maar ook omdat ze real time worden bijgewerkt. Zo beschikt u altijd en overal over de juiste gegevens wat betreft de loonadministratie van uw medewerkers. Omdat ze online zijn opgeslagen, heeft u er wereldwijd toegang toe.

https://www.hrm-salarisverwerking.nl

Deskundig advies door een ervaren belastingadviseur in Bussum en Amsterdam

Jordaanuitmarkt

Gedegen vakkennis, dat is wat u kunt verwachten bij Kuperus en Partners. Deze boekhouder verzorgt voor zowel bedrijven als particulieren de belastingaangiften en andere administratieve zaken. Ook voor fiscaal advies kunt u terecht bij deze belastingadviseur met een vestiging in Bussum en Amsterdam. De deskundige belastingadviseurs adviseren u graag over de inkomensbelasting, omzetbelasting, dividendbelasting en vennootschapsbelasting. Maar ook voor advies over loonbelasting, erfbelasting en schenkingsaangiften bent u hier aan het juiste adres. Dit adviesbureau werkt conform de normen van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Wanneer u kiest voor Kuperus en Partners, kiest u dus voor gedegen vakkennis, betrouwbaarheid, goede contacten met de fiscus en een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.

Door fiscaal advies in Amsterdam en omgeving bereikt u het beste resultaat

Woont u in de hoofdstad of is uw bedrijf hier gevestigd? Ook hier is Kuperus en Partners uw betrouwbare partner, want ook hier is een vestiging waardoor u ook uitstekend fiscaal advies kunt krijgen in Amsterdam. De deskundige en ervaren medewerkers van het administratiekantoor in Bussum en Amsterdam, zijn graag uw belastingadviseur en vertrouwenspersoon op het gebied van financiële zaken en geven u graag fiscaal advies. U kunt hen dan ook inschakelen voor advies over, begeleiding bij en uitvoering van diverse fiscale zaken. Ook kunnen zij u helpen bij de oprichting van een Vereniging van Eigenaren.

Ontvang fiscaal advies van een expert

De ervaren medewerkers van het administratiekantoor Kuperus en Partners zijn betrokken, flexibel en klantgericht. Vraag om fiscaal advies voor uw onderneming in de regio Amsterdam, of schakel deze professionele belastingadviseur in voor al uw financiële administratie voor uw bedrijf in of vlak bij Bussum. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en diensten? Neem dan contact op met deze expert op en maak uw wensen kenbaar. Dan helpt Kuperus en Partners uw financiële administratie op orde te krijgen én geordend te houden. Dat werkt wel zo overzichtelijk.

Gedegen advies op maat over een hypotheek voor een huis in Helmond

Jordaanuitmarkt

Of je nu op zoek bent naar een huis als starter, een nieuw huis wilt kopen of op zoek bent naar een nieuw bedrijfspand: iedereen heeft baat bij hypotheekadvies. Al is het maar om de risico’s te benoemen van een hypotheek voor bijvoorbeeld een huis in Helmond. Dit gaat dan om de eventuele risico’s voor het kopen van een nieuw huis, maar ook over risico’s bij verhuizen, verbouwen of de aankoop van een tweede huis.

Op zoek naar een Hypotheek voor een pand in Helmond?

Banken adviseren vaak de hypotheek die ze aanbieden voor een huis in Helmond. Bij Engel Financieel Advies krijg je advies over een hypotheek die bij je past. Wanneer je hen inschakelt voor advies, gaan ze eerst in gesprek met je over wie je precies bent en wat je van hen verlangt. Zo ontstaat er meteen een duidelijk beeld van de samenwerking, waardoor deze ook meteen vlot en soepel verloopt. Diensten die je van hen kan verwachten na het kennismakingsgesprek, zijn:

  • Ze helpen bij het in kaart brengen van alle financiële mogelijkheden
  • Ze vertellen of en hoe jij een huis kunt kopen of verbouwen
  • Ze zetten je huidige maandlasten naast je toekomstige maandlasten
  • Ze vergelijken de verschillende rente- en hypotheekvormen
  • Ze helpen bij het maken van een financieel plan, voor nu maar ook voor later

Advies over een hypotheek in Helmond voor zowel particulieren als bedrijven

Engel Financieel Advies geeft zowel onafhankelijk advies voor particulieren als bedrijven. Hierdoor kunt u te allen tijde bij hen terecht voor informatie en advies over een hypotheek voor een pand nabij Helmond. De medewerkers weten precies wat er speelt in de financiële wereld en kunnen daarom perfect advies op maat leveren. Mocht je vragen hebben over de diensteverlening die ze aanbieden of wil je meer weten over een hypotheek voor een huis in Helmond? Neem dan contact met ze op en plan een kennismakingsgesprek met ze in. De enthousiaste medewerkers beschikken over voldoende informatie en kennis om je meteen van dienst te kunnen zijn.

http://viaengel.nl/