Categorie: Eten en drinken

Taart door de brievenbus

Brievenbusbanket.nl

Taart door de brievenbus?

Bij brievenbusbanket.nl verstuurd u heerlijke brievenbustaart die, zoals de naam al doet denken, door de brievenbus geleverd wordt in een brievenbus doosje. Brievenbusbanket.nl heeft het gebak door de brievenbus zó ontwikkeld dat het precies in een brievenbus doosje past en hierdoor dus niet kan verschuiven waardoor het nog steeds vers een goed verpakt aankomt bij de ontvanger.

Cadeau per post

Een ideaal en origineel cadeau per post kunt u versturen via brievenbusbanket.nl, zo kunt u een verjaardag cadeau op afstand versturen waar een persoonlijke verjaardags boodschap op een kaartje aan toe is gevoegd of bijvoorbeeld een kraam cadeau op afstand bij iemand die net een kindje heeft gekregen. Niks is te gek en uit ervaring kunnen wij vertellen dat het erg wordt gewaardeerd!

Verschillende soorten brievenbustaart

Bij brievenbusbanket.nl kunt u kiezen uit meerdere soorten en maten taart door de brievenbus. Zo kunt u kiezen uit, Haagsche Hopjes Banket, Kaneel Banket, Chocolade Banket, Walnoot Sinaasappel Banket en Chocolade Hazelnoot Banket. Deze verschillende soorten gebak door de brievenbus zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten; een A6-formaat brievenbus doosje waar één soort gebak in past, een A5-formaat brievenbus doosje waar twee soorten gebak in passen of een A4-formaat brievenbus doosje waar vier soorten gebak in passen. Ook is er de mogelijkheid om verschillende soorten taart door de brievenbus te combineren in de grotere doosjes, zo kunt u tot wel vier soorten gebak door de brievenbus in het zelfde doosje laten leveren.

Zakelijk bestellen

Ook kunt u bij brievenbusbanket.nl voor uw thuiswerkend personeel of collega’s grotere zakelijke orders plaatsen voor bijvoorbeeld een gebakje tijdens een online zoom-meeting. U kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice van brievenbusbanket.nl en deze zal samen met u een passende offerte maken op uw wensen. Veel bedrijven zijn u al voor gegaan en de feedback was altijd erg positief, uw werknemers of collega’s zullen dit gebaar zeer op prijs stellen!

 

https://www.brievenbusbanket.nl/

High Tea catering bestellen voor thuis of op werk

Jordaanuitmarkt

Catering bestellen kan in alle vormer en maten. Zo kunt u bij een cateraar terecht voor een geheel verzorgde BBQ, u kunt een legio aan buffetten bestellen en ook aan borrelhapjes is geen gebrek. Gehele partycatring voor een bruiloft of verjaardag uithanden geven kan ook bij een cateraar. Maar wist u, dat als u een gezellige middag wilt vieren met vriendinnen, dat u heel gemakkelijk een high tea thuis kan laten bezorgen? 

 

Welke soorten high tea’s zijn er te bestellen?

Wilt u bijvoorbeeld een Luxe high tea catering bestellen Hoofddorp? Neem dan eens een kijkje op de website van hun High Tea catering in Alkmaar. Er staan 3 verschillende high tea’s die u thuis kunt laten bezorgen en als ue helemaal gek wilt doen is er ook een high Wine! Bij elke High Tea worden er 3 soorten producten geleverd; de hartige hapjes, de zoete hapjes en de theesoorten (of de wijn in geval van de high wine).

 

Hoe wordt de catering aangeleverd?

De high tea catering wordt geleverd in Aalsmeer, Hoofddorp, Alkmaar en Haarlem. Alles wordt geleverd in thermoxboxen zodat alles netjes op temperatuur blijft. Deze thermoboxen blijven even bij u staan, zodat u het ook op temperatuur kunt houden totdat u en uw gasten aanvallen. De hapjes liggen op schalen, zodat u deze direct kunt serveren op tafel. Daarnaast krijgt u voldoende servies om de theeën in te serveren. Het hete water voor de thee dient u zelf in huis te hebben. Als u klaar bent met de high tea, dan komt de cateraar in Haarlem alle spullen weer ophalen. U hoeft ook niets schoon te maken. Dat doen zij!

 

Hoe bestel ik een High Tea (of Wine)?

Een high tea catering is super simpel bestelt. In de online webshop van deze cateraar in Hoofddorp kunt u gemakkelijke de perfecte high tea vinden. Plaats deze in de winkelwagen en ga door naar de “afreken” pagina. Een paar keer klikken op de muis en voila! De catering komt uw kant op. U bepaald natuurlijk zelf welke dag het wordt afgeleverd, maar u bepaald ook hoelaat. U hoeft dus niet thuis te blijven wachten todat de bezorger er is. U kunt ook kiezen uit meerdere betaal methoden. Dat kan via IDEAL, pinnen bij aflevering of bedrijven betalen op factuur.

 

 

De beste catering in Haarlem

Jordaanuitmarkt

Deze catering in Haarlem biedt verschillende soorten diensten voor u aan, als u hier meer informatie over wilt kunt u de informatie lezen op de website van deze catering. Op de website van deze catering in Haarlem kunt u de menukaart online bekijken, als u dan ook meteen wilt bestellen dan kan dit ook. Er staat ook een bijbehorende prijs bij die deze catering in Haarlem in rekening bracht als u eten besteld bij de onderneming die deze diensten voor u aanbied. U kunt ook onder het kopje ‘ons verhaal’ informatie over deze catering in Haarlem, zo komt u alles te weten over dit bedrijf en het is natuurlijk altijd al u de diensten van een bedrijf aanneemt, u wel genoeg informatie hebt gelezen over de diensten die ze voor u aanbieden. De personen die al eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten die deze catering voor u beschikbaar stelt, zijn erg tevreden over het eten en de service die er bij hoorde. Ze zijn erg vriendelijk en proberen bij elke bestelling zo snel mogelijk bij de betreffende klant te zijn. Omdat ze dit de laatste tijd erg goed doen, word deze catering in Haarlem erg hoog aangeschreven.

 

Online bestellen bij deze catering in Haarlem

 

Heeft u na het lezen van de informatie op de website van deze catering in Haarlem. De contactgegevens van deze catering in Haarlem kunt u vinden op de website. Met het telefoonnummer dat op de website staat kunt u telefonisch contact opnemen, hier wordt u verder geholpen door een van de medewerkers die bij deze catering in dienst zijn. Via hier kunt u eten bestellen, maar dit kunt ook online doen. U kunt de diensten die deze catering voor u aanbieden ook gebruiken voor verjaardagen of andere feestjes, ze zullen dan het eten voor u regelen.

 

 

 

 Slijp je Messen met een Wetsteen om ze in een Top Staat te brengen

De beste manier om je messen scherp te houden, en de beste manier om te slijpen, is om een wetsteen of watersteen te gebruiken. Op deze manier zouden professionele messenslijpers het (moeten) doen. In de video hieronder zie je een kleine uitleg over hoe je het thuis kan doen.

Online is te vinden hoe je een mes scherp kan houden, en er wordt zelfs uitgelegd wat goede Japanse wetstenen zijn, maar deze masterclass is er op gemaakt om je snel en krachtig uit te leggen hoe je moet slijpen. Over het algemeen hebben de meeste mensen enkel een aanzetstaal thuis om hun messen aan te zetten, wat de rand van het mes enkel weer recht maakt, maar het slijpt niet. Soms hebben andere mensen ook nog een elektrische slijpmachine om hun messen te slijpen, maar afhankelijk van het model dat je hebt, kunnen deze messenslijpers soms meer schade aanrichten dan je lief is.

Je mes scherp houden

Een goede wetsteen en een beetje oefenen zal je messen scherp houden en in een perfecte staat achterlaten. Het mooie van wetstenen is dat het niet eens zo veel moeite nodig heeft om onder de knie te krijgen. Het enige wat je nodig hebt is een beetje leergierigheid om de juiste hoek te bepalen en deze consistent aan te kunnen houden terwijl je slijpt. Wetstenen zijn online verkrijgbaar in speciaalzaken. De prijzen van wetstenen worden vaak gebaseerd op de fijnheid van de grit in de steen, Slijpuniversiteit.nl legt je uit welke grofheid jij nodig hebt in je steen.

De video hieronder laat je snel zien hoe je met behulp van een setje wetstenen een goedkoop mes kan omtoveren tot vlijmscherp samurai-zwaard. Als je eenmaal inziet wat je met je wetstenen kunt bereiken, zal je nooit meer een duur mes nodig hebben.

https://www.ad.nl/koken-en-eten/