Jordaan Uitmarkt
Image default
Particuliere dienstverlening

Een mooie houten vloer kopen bij een specialist

Al voor een tijdje waren ik en mijn partner op zoek naar een mooie houten vloer voor bij ons in huis. Maar we konden maar niet de goede vinden die past bij het gehele interieur van het huis. We hadden een bepaalde stijl uitgekozen dat een warme sfeer afgeeft en toch iets moderns heeft. Dat wilde wij ook in onze vloer bereiken, maar elke keer bij een vloerenwinkel kwamen we maar niet de vloer tegen die we wilden. Of we hadden een vloer gezien die een veel te hoge prijs had en dat was ook niet meer leuk.

De houten vloer voor ons nieuwe huis

We zijn maar weer eens gaan verder kijken naar verschillende aanbieders in houten vloeren. Onze opties raakte een beetje op en nu moesten we kritisch gaan kijken naar wat voor soort vloeren ze verkochten en of het was wat wij wilden. Na even zoeken kwamen we bij de website van Bax Houthandel terecht. Een specialist als het ging om houten vloeren en dat vonden wij allebei interessant klinken. Ook hun assortiment was erg divers en eigenlijk wat we zochten. We zagen ook op de website dat ze een grote showroom hadden met verschillende vloeren, dat was een goed idee om even langs te gaan.

Hij is helemaal perfect

Toen we daar eenmaal aankwamen werden we vriendelijk begroet door het personeel en konden we rustig door de showroom van Bax Houthandel heen lopen zolang we wilden. Na ongeveer een half uurtje kijken, vonden we eindelijk de vloer die perfect zou zijn in ons huis. We vroegen hoeveel deze kosten en of ze deze speciaal voor ons op maat konden laten maken. Dit was geen enkel probleem voor hen en we vonden dat ze goede service aangeboden. Nu hebben we eindelijk de vloer die we altijd al wilden.

Bezoek de website

Wilt u ook eens een kijkje nemen in de showroom van Bax Houthandel? Of bent u meer benieuwd naar het assortiment? Bekijk dan eens de website van hen via www.baxhouthandel.com voor meer informatie over hun producten en nog veel meer.