Jordaan Uitmarkt
Image default
Dienstverlening

Dit zijn de redenen waarom een staalconstructie op maat de meest duurzame bouwconstructie is

Voor nieuwbouwprojecten of verbouwingen heeft u veel keus uit materialen voor een bouwconstructie. Veel panden worden gemaakt van beton of met een houten skelet. Ondanks dat deze constructies erg stevig zijn, zijn ze niet per se erg duurzaam. Een staalconstructie op maat is dat wel. Bij R.E.M. techniek worden verschillende soorten constructies voor staalbouw woningen gemaakt. Door de grote expertise van dit bedrijf ontvangt u de snelste en beste service.

Materiaal dat lang in goede kwaliteit blijft

Staal is een erg veelzijdig materiaal dat zich perfect leent voor constructies. Staal kan namelijk goed tegen verschillende weersinvloeden en blijft zo jarenlang van een goede kwaliteit. Materialen zoals hout kunnen snel verbuigen, krimpen en schimmelen bij verschillende temperaturen en weersomstandigheden. Bij staal is dit niet het geval. Hierdoor kan een staalconstructie op maat ook snel gemonteerd worden.

Weinig afval en recyclebaar

Bij een staalconstructie op maat worden alle onderdelen speciaal voor u op maat gemaakt. Bij deze productie worden er dus geen onderdelen gemaakt die niet gebruikt zullen worden. Hierdoor is er weinig afval en dit is weer goed voor het milieu. Staal is daarnaast ook recyclebaar, waardoor al het staal ook weer opnieuw gebruikt kan worden. De productie van stalen onderdelen gebeurt ook op een veilige manier waar geen gevaarlijke stoffen bij vrijkomen. De productie van staalbouw woningen gebeurt dus op een zeer duurzame manier.

Laat een woning volledig naar wens maken

Staalbouw woningen zijn erg stevig, waardoor architecten veel vrijheid hebben met de indeling van de woning. Hierdoor kunnen woningen precies naar wens gemaakt worden. Er zijn namelijk veel meer mogelijkheden. Daarnaast kan een staalconstructie later ook makkelijker uitgebreid worden. Voor een complete staalconstructie op maat kunt u terecht bij R.E.M. techniek. Dit bedrijf zal het hele productieproces en de montage uitvoeren. Vanaf het begin tot aan het eind wordt alles voor u geregeld.