Jordaan Uitmarkt
Image default
Telefonie

Dienstverlening op maat van Klantenservicetelefoon

De klantenservice Ziggo, Vodafone of Nuon. De gemeente Almere, Beverwijk, Groningen, Haarlem, Rotterdam of Sittard-Geleen. Kranten als Algemeen Dagblad, Het Parool, Trouw en De Volkskrant. Verzekeringsbedrijven als Aegon, OHRA en Dela. Van deze en veel meer instanties kun je eenvoudig en snel online het telefoonnummer vinden. Op de website van Klantenservicetelefoon staan ze overzichtelijk gerubriceerd.

Als de betreffende organisatie een keuzemenu hanteert, kun je dit van te voren alvast doorlezen. Het staat compleet uitgeschreven op www. klantenservicetelefoon .nl. Je bent dan beter voorbereid en het gesprek zal soepeler verlopen. Op de homepage staat een lijst met telefoonnummers die als laatste zijn toegevoegd. Misschien werk jij bij een firma die nog niet in de database voorkomt? Laat een berichtje achter via info @ klantenservicetelefoon .nl of meld het via 020-5050500. De medewerkers gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Je wilt bellen met Telfort, appen met KPN of mailen naar een officiële overheidsinstantie? Neem snel een kijkje op klantenservicetelefoon.nl. Een categorie die veelvuldig wordt geraadpleegd is ‘overheidsinstellingen, verenigingen, nutsbedrijven’. Hieronder vallen bijvoorbeeld: Waternet, DUO, Liander, UWV, IND en RDW. Ook het nationale telefoonnummer van de politie 0900-8844 staat erbij. Dit nummer is bedoeld voor niet-spoedeisende zaken.

Indien nodig word je doorgeschakeld naar de lokale politie. 0900-nummers zijn niet gratis. Dit nummer van de politie kost 2,8 cent per minuut. 0900-8844 is het hele jaar door, 24/7, bereikbaar. Ben je in het buitenland en heb je een vraag voor de politie? Gebruik dan +31 34 357 8844. Speciaal voor doven en slechthorenden is telefoonnummer 0900-1844 ingesteld. Dit is teksttelefoon. De politie wordt vaak gebeld door mensen die iets zijn kwijtgeraakt, maar daar zijn gemeenten verantwoordelijk voor. Is er iets ernstigs aan de hand en heb je de politie, de brandweer of een ambulance nodig, bel dan 112.

 

Het onderscheid tussen 0900-8844 en 112 omschrijft de politie zelf als: “U belt alleen 112 bij spoedeisende zaken. Voor alles wat ‘zonder zwaailicht’ kan, en voor informatie en advies kiest u 0900-8844.”

https://www.klantenservicetelefoon.nl